Eşkıya'da Beklenmeyen Son Geliyor! Başrol Oyuncusundan Hüzündiren Veda! İşte Şok Eden Gerçek

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde büyük ayrılık sonunda gerçekleşiyor. 6 sezondur ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan EDHO’da yer yerinden oynuyor. Yeni hikaye ve yeni karakterlerin diziye can vermesi beklenirken yaşanan ayrılıklar göz yaşartıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni sezona başlamadan yaşanan ayrılıklar biraz can sıktı. Birçok oyuncu ile yollar ayrılırken EDHO’da asıl deprem başrollerde yaşandı. ATV ekranlarının en çok konuşulan dizilerinden EDHO’da Oktay Kaynarca’nın son durumu da merak edildi.

EDHO’nun 7. sezonu hemen öncesinde İlyas Çakırbeyli karakterine hayat veren Ozan Akbaba’nın son durumu henüz belirgin kazanmazken Oktay Kaynarca’nın da ayrılacağı iddiaları kafaların karışmasına sebebiyet verdi.

Eşkıya'da Beklenmeyen Son Geliyor! Başrol Oyuncusundan Hüzündiren Veda! İşte Şok Eden Gerçek

Şu sıralarda Anka filminin çekimleri ile uğraşan Ozan Akbaba’nın EDHO ile yollarına devam edip etmeyeceği Eylül ayında tam olarak netlik kazanacak. Ancak asıl olay ise Hızır Çakırbeyli karakterine hayat veren Kaynarca’nın son durumu olacak. Çünkü şimdiden oyuncunun yerine başka bir isimle anlaşıldığı son gelen bilgiler arasında.

Tufan karakteri ile tanınan usta aktör Hüseyin Avni Danyal’da EDHO kadrosundan ayrılan isimler arasında yer alırken başka isimlerinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 7. sezonunda olmayacağı haberleri geliyor.

Eşkıya'da Beklenmeyen Son Geliyor! Başrol Oyuncusundan Hüzündiren Veda! İşte Şok Eden Gerçek - Resim : 2

İzleyenlerde şimdiden Oktay Kaynarca’nın yeni sezonda olup olmayacağını merak ediyor.

Eşkıya'da Beklenmeyen Son Geliyor! Başrol Oyuncusundan Hüzündiren Veda! İşte Şok Eden Gerçek ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Oktay Kaynarca EDHO
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.