Eşkıya sokağa indi!

İstanbul Beykoz'da otomobil ile motosikletin karıştığı kaza sonrasında motosiklette bulunan şahıslar, maddi hasarı karşılamak için para istedikleri şoförden istediklerini alamayınca tabanca kabzasıyla otomobilin camlarını kırıp kayıplara karıştı.

İstanbul'un Beykoz ilçesinde yaşanan olayda Kemal Köm ve arkadaşının içinde bulunduğu otomobil, ara sokaktan çıkan plakasız bir motosiklet ile çarpıştı.

Kaza sonrası yere düşen motosiklet üzerindeki iki kişi, otomobil sürücüsünün yanına gelerek motosikletlerinde oluşan hasarın karşılanması için para istedi.

Eşkıya sokağa indi!

PARA ALAMAYINCA OTOMOBİLE SALDIRDILAR

Kemal Köm ise parasının olmadığını ve kaza tutanağı tutmak istediğini söyledi.

Bunun üzerine öfkelenen motosikletlilerden biri, yanındaki tabancanın kabzasıyla otomobilin camlarını kırmaya başladı. Daha sonra havaya bir el ateş ederek, arkadaşıyla motosiklete binerek olay yerinden kaçtı.

Eşkıya sokağa indi! - Resim : 2

SALDIRGANLAR  HER YERDE ARANIYOR

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Bölgede bulunan güvenlik kameralarını inceleyen polis, kaçan iki kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Eşkıya sokağa indi! ile ilgili etiketler Beykoz Trafik kazası trafik magandası
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.