Eşkıya neden yok? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok? EDHO yayın akışından neden çıkarıldı?

Eşkıya neden yok sorusu yoğun olarak araştırılıyor. Daha önce 26 Ekim Salı akşamı ATV'de başlayacağı duyurulan EDHO ATV yayın akışından çıkarıldı. İzleyicinin Eşkıya Dünyaya neden yok, EDHO neden yok soruları da gündemi belirledi. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok, yeni sezon ne zaman başlıyor?

Eşkıya neden yok merak ediliyor. 26 Ekim Salı akşamı yeni sezonuuyla ekrana gelmesi beklenen ATV dizisi EDHO bu akşam yayın akışından çıkarıldı. İzleyicinin merakla beklediği dizinin yeni bölümünün yerine Baba Parası adlı komedi filmi yayına geldi. Peki Eşkıya Dünyaya neden yok?

EŞKIYA NEDEN YOK?

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 200. bölümü ile başlayacak yeni sezonu merakla bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde yeni bölüm fragmanı yayınnlandı. Görüntülerde İlyas çakırbeyli'nin vurulması izleyiciyi heyecanlandırdı. Bu akşam yayına girmesi beklenen EDHO ATV'nin yayın akışından çıkarıldı.

EDHO neden yok, ne zaman yayınlanacak? Eşkıya yeni sezon ilk bölüm tarihi...

Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok?

Dizinin yeni sezonu daha önce duyurulduğu gibi 26 Ekim Salı akşamı ekrana gelecekti. Ancak ATV'nin yayın akışından çıkarılarak yerine Baba Parası adlı koomedi filmi ekrana geltirildi. Dizinin yapımcısı ve ATV'den konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

 

 

 

 

Eşkıya neden yok? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok? EDHO yayın akışından neden çıkarıldı? ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz eşkıya neden yok edho neden yok eşkıya dünyaya neden yok
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.