Eşkiya Hayriye neden ayrıldı? Eşkiya Hayriye Hanım neden ayrıldı?

Eşkiya Hayriye hanım neden ayrıldı sorusunun yanıtı haberimizde. ATV'de yayınlanan EDHO dizisinde Hayriye Hanım karakterini canlandıran Sabina Toziya diziden neden ayrıldı?

Eşkiya Hayriye hanım neden ayrıldı merak ediliyor. Eşkiya Dünyay Hükümdar olmaz dizisinde Hayriye Hanım karakterini canlandıran Sabina Toziya diziden neden ayrıldı?

EŞKİYA HAYRİYE NEDEN AYRILDI?

Atv’de her salı ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hayriye Ana öldü. Hayriye Ana’nın ölmesinin sebebi ise gerçek hayatta Sabina Toziya’nın hastalığa yakalanması. Peki ama Sabina Toziya’nın hastalığı ne?

EDHO Hayriye Anne neden Öldü?

Milyonlarca ekranı birbirine bağlayan Bandit dizisinde aksiyonun ve heyecanın dozu bir an bile düşmez. Dizide hız kesmeyen aksiyona ek olarak bu akşam yayınlanacak bölümde bir şok gelişme daha yaşandı. Yayınlanan fragmanda bir tabutun olduğu ve kafasında Çakırbeyli ailesi ve yakınlarının ağladığı görülüyor. Hayriye’nin dizide canlandırdığı ana karakterin, Hızır’ın sesinin “Şimdi Yetimiz” kelimesinden duyulmasının ardından öldüğü anlaşıldı.

Sabina Toziya Diziden Neden Ayrıldı?

Artık fenomen haline gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizide Hayriye ana karakterini canlandıran Sabina Toziya, diziden ayrıldı. Dizinin hayranları beklenmedik bir gelişme olan bu durum karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Dizide önemli bir yere sahip olan Hayriye ananın diziden neden ayrıldığı ise merak konusu oldu.

Eşkiya Hayriye neden ayrıldı? Eşkiya Hayriye Hanım neden ayrıldı? ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz eşkiya hayriye neden ayrıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.