Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yayınlanmaması Demet Akalın'ı isyan ettirdi

8 Eylül 2015 tarihinde yayın hayatına başlayan atv ekranlarının sevilen dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 26 Ekim Salı akşamı yayınlanacak olan yeni sezonunun ilk bölümünü bekleyen izleyiciler, dizinin yayınlanmadığını görünce büyük bir şaşkınlığa uğradı. EHDO'nun yeni bölümünün yayınlanmama sebebi merak konusu olurken dizinin sıkı takipçisi Demet Akalın, tepkisini Twitter'dan dile getirdi.

Başrollerini Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba ve Uğur Yücel'in paylaştığı, dün akşam yeni sezonunun ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkması beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin tanıtımının yapılmasına rağmen son dakika bir kararla yayınlanmaması dizinin hayranlarını şoke etti. atv yönetiminin verdiği sözü tutmaması nedeniyle yapım ekibinin, yeni bölümü kanala vermediği iddia edildi. 'EDHO'nun sıkı bir izleyicisi olan pop şarkıcısı Demet Akalın, sevilen dizinin son anda yayın akışından çıkarılmasına 6,7 milyon takipçisi bulunan Twitter hesabından tepki gösterdi.


EDHO YERİNE 'BABA PARASI' FİLMİ YAYINLANDI

atv'nin günlerdir ekranda tanıtımını yaptığı 'EDHO'yu izlemek için ekranlarının karşısına geçen izleyiciler kötü bir sürprizle karşılaştı. EHDO'nun başlaması gerektiği saatte başrolünü Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın paylaştığı komedi türündeki 'Baba Parası' filmiyle karşılaştı.

 

DEMET AKALIN, OKTAY KAYNARCA'YI ARADI

Sıkı bir Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicisi olan Demet Akalın, Twitter hesabından "'EDHO' başlamadı yine, niye?" şeklinde bir paylaşım yaptı. İlerleyen dakikalarda 'Bayılacağım ya' şeklinde bir tweet atan Demet Akalın'a takipçisinin 'Oktay Bey', arayıp sorsanıza size zahmet' şeklindeki yorumuna ise 'Bilmiyorlar' şeklinde cevap verdi. Akalın, EDHO'nun neden başlamadığını Oktay Kaynarca'ya sordu ancak Oktay Kaynarca'nın durumdan haberi olmadığını belirtti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yayınlanmaması Demet Akalın'ı isyan ettirdi

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezon son bölümünün yayınlanmamasıyla ilgili ne kanaldan ne de dizinin yapım şirketinden resmi bir açıklama gelmedi.

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yayınlanmaması Demet Akalın'ı isyan ettirdi ile ilgili etiketler Demet Akalın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Twitter Sosyal Medya EDHO
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.