Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Eski Oyuncusundan İtiraf! Defalarca Kez Aynı Kişi Tarafından Şiddete Uğradım

Ünlü oyuncu Deniz Çakır, mesleğinde psikolojik şiddete uğradığını dile getirdi. Çakır, kadın olduğum için popüler olduğum için, sahnede defalarca kez aynı kişi tarafından psikolojik şiddete uğradım. Neredeyse işimden soğuma noktasına geldim.

Ünlü oyuncu Deniz Çakır, mesleğinde psikolojik şiddete uğradığını dile getirdi. Çakır, kadın olduğum için popüler olduğum için, sahnede defalarca kez aynı kişi tarafından psikolojik şiddete uğradım. Neredeyse işimden soğuma noktasına geldim. Bu kişi maalesef çok saygın bir kişi ifadesi kullandı.

Dijital içerik platformu Gain'de yayınlanan 40'a konuk olan Deniz Çakır, Jülide Ateş'in soruları cevapladı. Deniz Çakır, Jülide Ateş'in Psikolojik veya sözlü ya da fiziksel olarak tacize uğradınız mı? sorusuna, ‘’bu topraklarda yaşayıp bu sorduğun soruya hayır diyebilecek birinin olduğunu ben düşünmüyorum.’’ Cevabını verdi.

Deniz Çakır'ın Psikolojik Şiddet Gördüğü Kişi Kim?

‘’Medyanın dili bazı gazetecilerin attığı haber başlıkları psikolojik şiddetin babası. Ben basının psikolojik tacizine çok fazla uğrayanlardanım. Ama kendi hayatımda da mesleğimde de tacize maruz kaldım. Psikolojik şiddete sahne üzerinde çok uğradım. Ve maalesef bu konuyla ilgili çok pişmanlık yaşıyorum.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Eski Oyuncusundan İtiraf! Defalarca Kez Aynı Kişi Tarafından Şiddete Uğradım

Şimdi olsa ifşa ederdim ama ifşa etmedim örneğin. Çünkü işin ilerlemesiydi önemli olan, tiyatroya zarar gelmemesiydi. Ama hiç olmayacak benlenmeyecek bir insan tarafından hırsları, benim orda sadece kadın olmam’’ cevabını verdi.

İstemem Ona Fayda Sağlar

Çakır, Bugün ifşa etmek ister misiniz? sorusuna ise kesinlikle hayır ona yarar sağlar cevabını verdi. ‘’Öyle biri çünkü kadın olduğum için, ünlü ve popüler olduğum için sahne üstünde defalarca bu tekrar ederek aynı kişi tarafından psikolojik şiddet gördüm. Bu o kadar fazla geldi ki neredeyse işimden soğuma anına geldim. Bunu üzülerek ifade etmeliyim ki bu kişi çok saygın biri’’ diyerek yanıt verdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Eski Oyuncusundan İtiraf! Defalarca Kez Aynı Kişi Tarafından Şiddete Uğradım - Resim : 2

Deniz Çakır Masumiyet dizisi çekimlerinde kendi karavanının küçük bularak ekipten aracın değişmesini istemesi sorusuna ilişkin şu cevabı verdi. ‘’Öyle saçma ki ben buna ne diyeyim. Covid döneminde karavan ihtiyaç, ekip beni mağdur etmez ‘’diye yanıtladı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Eski Oyuncusundan İtiraf! Defalarca Kez Aynı Kişi Tarafından Şiddete Uğradım ile ilgili etiketler Deniz Çakır
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.