Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Ünal böyle ortaya çıktı

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün gece yayınlanan 64. bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitledi. Sevilen dizinin son bölümünde öldüğü sanılan Ünal ortaya çıktı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. İşte dün gece olanların kısa bir özeti...

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 64. son bölümde öldüğü sanılan Ünal ortaya çıktı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde izleyicileri şaşırtan gelişmeler yaşandı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz sizisinin son bölümünde öldüğü sanılan Ünal ortaya çıktı. Dizinin son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sevilen dizinin son bölümünün özeti haber detayda.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı merakla beklenirken, son bölümde yaşananlarda izleyicileri oldukça şaşırttı. Ünal'ın ölümünün tamamen bir planın parçası olduğu anlaşıldı. Bu oyunu kuran Alparslan ve dayısı Ünal'ı öldü gösterip tüm gerçekleri elde etme çabasındaydı. Hızır ve İlyas'ın da dahil olduğu bu plan kusursuz sonuca ulaştı. Peki bu oyunun devamında neler yaşandı? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde meydana gelen olaylar

ANAL

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı son zamanlarda dizinin yayınlanmasına bir gün kala ekranlara geliyor.. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. bölüm fragmanı yayınlanır, yayınlanmaz haberimizde olacak..

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Alparslan sağ gösterip sol vurmuş hiç beklenmedik bir anda Ünal Kaplan'a sıkmıştır. Avni'nin ölmesine kesin gözüyle bakan masa üyeleri şok olur. Alparslan'nın Ünal'ın ölümüyle ilgili CIA ile uzlaşmış olmasına anlam veremezler. Bu durum son ana kadar Avni'nin öldürüleceğini düşündüğünden pusuda bekleyen Serkan'ı keyiflendirir. Düşman tarafta her şey yolunda gidiyor gibidir.

İkinci bir kötü sürpriz ise masanın üç kurucusundan biri olan ve öldü sanılan Avni'nin ağabeyi Rüstem'in yaşadığının ortaya çıkmasıdır. Masadaki yerini geri alması için önünde tek bir engel vardır, o da Suzi!
Yaşanan olaylarda kilit bir noktada yer alan Suzi geri döner. CIA için şimdi sıra ondadır. Ünal Kaplan ve Çakırbeylilere olan bağlılığı yüzünden şahsi hareket eden Suzi, şirketiyle ters düşebilecek noktaya gelmiştir. Bu yüzden ölümü istenmektedir.

Suzi'nin korumacı tavrı İlyas'a olan ilgisinin her geçen gün artmasından da kaynaklanır. Bunca tehlikenin arasında İlyas ile bu denli yakınlaşmakla en büyük riski alıyordur aslında. İkili nihayet baş başa kalma fırsatı bulur fakat bu durum çok uzun sürmeyecektir.

İstihbarattan Serkan, Çakırbeylilerin etrafındaki çemberi hızla daraltmaktadır. Avni ve Mert'ten sonra İlker'i de kendi safına çeker. Bir yandan yeğeni diğer yandan içerideki hainlerle uğraşmak zorunda kalan Hızır'ın pes etmesine ramak kalmıştır.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Ünal böyle ortaya çıktı ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ünal son bölüm yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.