Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da şoke eden ölüm!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin dün yayınlanan bölümde şoke eden gelişme yaşandı. Geçtiğimiz sezon yurt dışına giden Meryem Çakırbeyli karakterinin ölüm haberi dizi sevenlerini yasa boğdu.

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam 153'üncü son bölümüyle ekrana geldi. EDHO'nun son bölümüne Meryem Çakırbeyli'nin ölüm haberi izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

Hızır Çakırbeyli ve ailesi havaalanında, Meryem ve oğlu Ömer'in yurt dışından dönüşünü beklerken büyük bir acı yaşadı. Türkiye'ye dönen Ömer, babasına sarılıp gözyaşı döktükten sonra annesinin ölüm haberini verdi. Meryem'in tabutunun uçaktan indirilmesiyle yıkılan Hızır ve ailesi gözyaşlarına boğuldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölüm finalinde ise, Hızır ve Meryem'in duygusal sahneleri yeniden ekrana geldi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da şoke eden ölüm!

Senaryo gereği yurt dışına gittiği için diziden ayrılan Ömer rolünü oynayan Can Bartu Aslan ise dün akşam yayınlanan bölümle yeniden diziye döndü. Günlerdir diziye geri döneceği konuşulan Deniz Çakır'ın ise diziye dahil olmayacağı kesinleşmiş oldu.

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da şoke eden ölüm! ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ATV ölüm YAŞ Can Bartu Aslan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.