Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da İlyas Çakırbeyli şoku! Herkes O'nun için artık tek yürek

Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan ve sezon finali ile kısa bir mola veren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli şoku yaşanıyor. Ozan Akbaba’nın hayat verdiği İlyas karakterinin EDHO’nun yeni sezonunda olmayacağı iddiası şimdiden hayranları arasında paylaşım rekorları kırıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 7. sezon için bekleyiş devam ederken oyuncu kadrosunda bazı değişikliklerin olacağı şimdiden dikkatlerden kaçmadı. Diziyi yakından takip eden izleyenler son gelen İlyas Çakırbeyli haberi ile adeta alt üst olurken Ozan Akbaba’nın son durumu hakkındaki detaylarda senaryonun da buna göre değiştirileceği bilgisi herkesin keyfini kaçırdı.

Uzun soluklu dizilerden biri olan EDHO’da büyük bir ustalıkla İlyas Çakırbeyli karakterine hayat veren Ozan Akbaba’nın yeni sezonda ayrılacağı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşerken sosyal medyada oyuncunun hayranları ise yapım ekibine binlerce mesaj atarak bunun durdurulması için sitem dolu paylaşımlarda bulundular.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da İlyas Çakırbeyli şoku! Herkes O'nun için artık tek yürek

Ağustos ayında yeni sezon çekimlerine başlanacağı haberleri alınan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın vazgeçilmez isimleri arasında şimdiden yerini ayırtan Akbaba’nın 200. bölümde hayranlarında veda ederek senaryo gereği öleceği iddia edildi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da İlyas Çakırbeyli şoku! Herkes O'nun için artık tek yürek - Resim : 2

Geçtiğimiz günler içerisinde de dizinin sevilen isimlerinden Pelin Akil’in EDHO’dan ayrılarak TRT 1 ekranlarının yeni yapımı Barbaros ile anlaştığı haberleri hayranlarında büyük bir şok etkisi yaratmıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da İlyas Çakırbeyli şoku! Herkes O'nun için artık tek yürek - Resim : 3

Ozan Akbaba’nın da yeni sezonda EDHO dizisinde İlyas Çakırbeyli karakteriyle olmayacağı yönünde haberler çıkması şimdiden herkesi derinden etkiledi. Ancak bu konuda henüz Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yapım ekibinden bir haber gelmemesi de yüreklere su serpen detaylardan birisi oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da İlyas Çakırbeyli şoku! Herkes O'nun için artık tek yürek ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ozan akbaba İlyas Çakırbeyli EDHO
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.