Dizinin önemli karakteri veda mı ediyor?

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geçtiğimiz akşam ekranlara gelen 114. bölümüyle nefes kesti. Dizinin final sahnesinde önemli karakterlerden Ünal Kaplan'ın zehirlenmesi seyircide şok etkisi yarattı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 6 Kasım Salı akşamı ekrana gelen 114. son bölümünün final sahnesi EDHO hayranlarını şaşırttı.

ZEHİRLENDİĞİNİ SÖYLEYİP YERE YIĞILDI

Evinde yemek yiyen Hızır Çakırbeyli'ye yardımcısı Ünal Kaplan'ın geldiğini ve ayakta duramadığını söyledi. Kapıya giden Hızır ise karşısında Ünal'ı bayılmak üzere görünce şaşkınlık yaşadı. Hızır Ünal'ı düşmemesi için tuttu. Ünal Kaplan ise kendisini zehirlediklerini söyledi ve yere yığıldı. Burnundan kan gelen Ünal yerde hareketsiz kaldı. 

Bu sorular EDHO 115. yeni bölümde belli olacak. Dizinin yeni bölüm fragmanı ise Pazar akşamı ATV tarafından yayınlanacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR 114. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hızır, emekli olduğunu söyleyerek Çakırbeyli ailesinin sorumluluğunun İlyas'ta olduğunu ilan eder. Parasını, ortaklarını dolayısıyla da gücünü kaybeden İzzet, İlyas'la uzlaşmak için Fuat'ı devreye sokar. Eğer bir anlaşma olacaksa şartlar nettir; içlerindeki hainin adına karşılık barış... Yapılan anlaşma sonucunu hainliğinin ortaya çıkması an meselesi olan Ateş'in, ardına saklandığı düzmece ilişkisi de başına bela olmaya başlar. Ateş, kendini kurtarabilmek için bu belayı hızlıca başından savacaktır. İlyas kontrolü tamamen ele almışken tozu dumana katar ve yaptığı infazlara imzasını atmaktan çekinmez. Bu tavırlarıyla düşmanlarının yüreğine korku salarken başlattığı büyük savaşın karşılığının bedelini tek başına ödemeyecektir...

Dizinin önemli karakteri veda mı ediyor? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.