Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hızır ölecek mi? EDHO'da Hızır'ın yerine kim geçecek?

14 Haziran akşamı ATV ekranlarında yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finali yaptı. EDHO'nun sezon finali sosyal medya da şimdiden en çok konuşulan başlık oldu. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hızır mı yoksa Meryem mi öldü tartışması sürerken EDHO'da Hızır'ın ölmesi durumunda yerine kimin geçeceği tartışması sürüyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 2. sezonda neler olacağını sizler için derledik.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Atv ekranlarında 14 Haziranda sezon finali yaptı. Dizide bu defa Hızır Çakırbeyli vuruldu. Nurten hanım daha önce kardeşinin öldürülmesi olayından sorumlu tuttuğu Meryem’i öldürmesi için kiralık bir katil tutar. Katil Meryem’i adım adım takip eder. Meryem de Hızır ile deniz kenarında en mutlu anında baş başa romantik dakikalar geçirirken Meryem’i öldüreyim derken Hızır’ı vurur.


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hızır yerine kim gececek?

Hızır Çakırbeyli dizinin başrol oyuncusu olduğu için ölmesi söz konusu olamaz. Ancak sezon finalinde yeni sezona merak uyandırmak için izleyicisini ekrana kilitleyen dizide Hızır Çakırbeyli’nin vurulduğu bir sahne ile dizi sezon finali yaptı. Tabiki 2. sezonda Hızır iyileşecek ve yeni sezonda da başrol oyuncusu olarak diziye devam edecek. Hızır’ın ölüp yerine Alparslan’ın geçeceğini düşünenler yanılıyor. Hızır ölmeyecek ve diziye yeni sezonda başrol olarak devam edecek.

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.