Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz hangi otelde çekiliyor? CVK Park Bosphorus nerede?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizi hangi otelde çekiliyor sorusu, dizinin takipçileri tarafından merakla araştırılıyor. ATV ekranlarında her Salı akşamı ekrana gelen EDHO hangi otelde çekiliyor? CVK Park Bosphorus nerede?

Eşkiya ya Dünyaya Hükümdar Olmaz hangi otelde çekiliyor? ATV ekranlarının Salı akşamları en çok izlenen dizisi EDHO bu akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. İşte yanıtı..

EDHO HANGİ OTELDE ÇEKİLİYOR?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hangi Otelde Çekiliyor, Edho Otel Nerede? sorusuna hemen cevap verelim: Cvk Park Bosphorus Hotel Beyoğlu hoteli burası:

CVK PARK BOSPHORUS NEREDE?

Dizinin çekildiği otel olan  CVK Park Bosphorus, İstanbul Beyoğlu'ndadır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Nerede Çekiliyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi İstanbul’da farklı mekanlarda çekiliyor. Dizide en çok dikkat çeken mekanlar, konsey masasının kurulduğu köşk, Hızır Çakırbeyli’nin gösterişli evi. Dizide tüm ciddi kararların alındığı ve izleyicilerini heyecanla ekrana kilitleyen masa sahneleri İstanbul Üsküdar’da Hababam Sınıfı Müzesi Adile Sultan Kasrı’nda çekiliyor.

 

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz hangi otelde çekiliyor? CVK Park Bosphorus nerede? ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz otel EDHO
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.