Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Alpaslan öldü mü? Alpaslan EDHO'dan ayrıldı mı?

Alpaslan EDHO'dan ayrıldı mı? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Alpaslan ölüyor mu sorusunun yanıtı haberimizde. ATV ekranlarının Salı akşamları yayınlanan dizisi EDHO bu akşam yeni bölümü ile yayınlandı. Dizide Alpaslan karakterini canlandıran Yunus Emre Yıldırımer EDHO'dan ayrılıyor mu?

Alpaslan EDHO'dan ayrıldı mı? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Alpaslan ölecek mi merak ediliyor. EDHO diye bilinen ve ATV'de yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Alpaslan ölüyor mu sorusu dizinin bu akşam yayınlanan yeni bölümünde cevabını bulacak mı?

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ ALPASLAN ÖLECEK Mİ?

Fragmanda yer alan vurulma sahnesinin ardından binlerce dizi severin Alpaslan Çakırbeyli'nin ölüp ölmediğiyle ilgili merakıysa çabuk giderildi. Dizi setinden sızan bilgilere göre Yunus Emre Yıldırımer'in canlandırdığı Alpaslan Çakırbeyli karakteri, senaryo akışı vuruluyor. Ancak oyuncunun ölmediği ve diziden çıkmadığı bilgisine ulaşıldı. Alpaslan'ın vurulmasının tamamen amcası Hızır Çakırbeyli'nin bir oyunu ve kurgusu olduğu dizinin 182. bölümünün ilerleyen dakikalarında ortaya çıkacak.

Alparslan Çakırbeyli Kimdir?

Yunus Emre Yıldırımer'in canlandırdığı ve diziye ilk sezonun ortalarında dahil olan Alpaslan, Amerika'da eğitimini tamamlayıp Türkiye'ye dönen bir Çakırbeyli'dir. Çakır'ın ağabeyi Ömer'den aileye kalan tek miras olarak görülen Alpaslan Çakırbeyli, eğiti ve üst düzey ön görüsüyle amcası Çakır'ın bir numarasıdır. Zamanla devletle iş birliği de yapan ve Çakırbeyli ailesinin masanın en güçlü ailesi olmasını sağlayan yakışıklı oyuncu, 182. bölümde sırtından vuruluyor. Ancak ölmediği ilerleyen dakikalarda belli oluyor.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Alpaslan öldü mü? Alpaslan EDHO'dan ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO alpaslan ölecek mi yunus emre yıldırımer
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.