Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 195. bölüm izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 195. bölüm izlemek için yayında. 18 Mayıs akşamında ATV ekranlarında yayınlanan EDHO 195. son bölüm kesintisiz olarak Youtube platformu üzerinden izlenebilir. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 196. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Oktay Kaynarca ile Ali Sürmeli’nin oynadığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 195. son bölüm ile 18 Mayıs akşamında ATV ekranlarında yayınlandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümünde; İlyas Çakırbeyli'nin Pınar'la birlikte kurduğu oyun Ömür Çakırbeyli'nin son anda mekanı basması ile son bulmuştur. Tüm düşmanlarını tek seferde temizlemeyi planlayan İlyas Çakırbeyli de sadece Rıdvan'ın oğlu Musa'yı öldürebilir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 195. bölüm izle

Oğlunun intikamını almak isteyen Rıdvan ise kana kan diyerek okları Hızır Çakırbeyli'nin oğlu Hızır Ali'ye çevirir. Kendisinden habersiz yapılan planlardan rahatsız olan Hızır Çakırbeyli, duruma el koyarak kendi oyunun kurmak için kolları sıvar.

Haşmet Façalı, İlyas ve Ömür arasındaki gerginlik yüzünden köprüleri yıkmaya hazırdır. Fakat Didem'in aşkı, iki aile arasında yeni bir başlangıç yaptırır. Didem ve Hızır Ali'nin bu durumuna müdahale eden Hızır Çakırbeyli, Haşmet Façalı ile konuşarak sevenlerin kavuşmasını ister. Çıkan savaş yüzünden nikah merasimini evlerinin bahçesinde yapma kararı alan Hızır Çakırbeyli, oğlu Hızır Ali'ye ve Didem'e yapılacak saldırıyı yine de engelleyemez.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 195. bölüm izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.