Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177. Bölüm izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177. Bölüm ile ATV’de. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177. Bölüm tamamını kesintisiz olarak tek parça halinde ATV platformu üzerinden izleyebilirsiniz. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177. son bölümde neler yaşandı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177. Bölüm ile 22 Aralık akşamında ATV ekranlarında. Başrollerinde Oktay Kaynarca’nın oynadığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 177. son bölüm 22 Aralık Salı akşamında saat 20.00’dan itibaren ATV ekranlarında yayınlandı. Dizinin hemen bitiminde ise takipçiler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177. son bölümünün tamamını kesintisiz olarak ATV platformu üzerinden izleyebilecekler.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Alpaslan Çakırbeyli için masada yapılan oylamada, yediye beş Çakırbeylilerin karşısında karar çıkar. Alınan bu karara rağmen yolundan dönmeyen Alpaslan Çakırbeyli, ihanet eden herkesin peşine düşer. Aleyhine el kaldıranlara yaptıklarıyla âleme adını bir kez daha duyuran Alpaslan Çakırbeyli, amacına bir adım daha yaklaşır. Karşısında kim olursa olsun geri adım atmayan Alpaslan Çakırbeyli'ye en büyük desteği ise ters düştüğü amcası Hızır Çakırbeyli verir. Tipi ise masada Alpaslan'ın aleyhine el kaldıran Rafet'in peşine düşer.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177. Bölüm

Hamdi Korkmaz, oğulları ve kayınbiraderine yapılanların faturasını Avni'ye keser. Alpaslan'ın yok edilmesini isteyen Hamdi Korkmaz, Avni'yi zorlar. İdris Reis'in oğlu Kaya için Haşmet Façalı'nın kızı Didem'i istemesi aileler arasında gerginliğe yol açar. Bu sürtüşmenin bitmesi için plan yapan Hayriye Çakırbeyli, planını uygulamak için ilk adımı atar. Oğlu Hızır Çakırbeyli'nin yuvasını yıkmasına da kayıtsız kalamayan Hayriye Çakırbeyli, Bahar Sincanlı'nın karşısına geçer.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 177. SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.