Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 134. bölüm full izle! Hızır cezaevinden çıkacak mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 134. bölüm full izle! Atv ekranlarının merakla takip edilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak. 23 Nisan akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Hızır ile Haşmet'i cezaevinde öldürme girişiminde bulunuluyor. Haşmet oğluna ne yapacak? Alpaslan Fedailer'den amcasını kurtarabilmek için yardım istiyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapıyor.İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 134. bölüm full izle! Detaylar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 134. bölüm full izle! Yayınlanan her bölümüyle izleyenleri kendisine hayran bırakmayı başaran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 134. bölümüyle ekranlara gelecek. 23 Nisan Salı akşamı ATV ekranlarında yayınlanacak yeni bölümde; Hızır ile Haşmet'i öldürmek için emir veriliyor. Alpaslan ise amcalarını kurtarmak için Fedailer'den çıkış yolu bulmaları konusunda yardım istiyor.Haşmet, oğlunun hain olduğunu öğrenmesi sonrasında ölüm emrini veriyor. Cezaevinde çıkan kavgada Haşmet'in hayatını Hızır kurtarıyor.Yeni bölümde neler olacak? Ömür ile İlyas arasında geçen konuşmalar sonrası gözyaşları akmaya devam ediyor.Alpaslan amcalarını kurtarabilecek mi? Merakla beklenen yeni bölümü izlemek isteyen diziseverler araştırma yapmaya başladı.İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 134. bölüm full izle! Hızır cezaevinden çıkacak mı? Merak edilen detayları haberimizde bulabilirsiniz...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 23 Nisan Salı ekrana gelecek olan 134. yeni bölümünden nefes kesen bir fragman yayınlandı. Yeni bölümde Hızır ve Haşmet cezaevinde öldürülmek isteniyor. Hızır, arkadan saldırdıkları Haşmet'i son anda uyararak hayatını kurtarıyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 134 BÖLÜM FULL İZLE

Hızır kendisine yapılan saldırıya karşı koymaya çalışırken, yeğeni Alpaslan ise fedailerin liderinden yardım istiyor. Alpaslan'ın 'Bir şey yapmazsak içeride Hızır amcamı, dışarıda ise İlyas amcamı öldürecekler. Mesut'u nasıl bitireceğimin yolunu gösterin' diyor.

EDHO son bölümde, İlyas'ın Akif'i vurmasından sonra Mesut operasyon emri verdi. Haşmet ve Hızır evlerinden yaka paça alındı. Haşmet ve Hızır tutuklanarak cezaevine konuldu. Diğer yandan ise Zeki ile iş birliği yapan kişinin kim olduğu ortaya çıktı.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 134. bölüm full izle! Hızır cezaevinden çıkacak mı?

Hızır ve Haşmet cezaevinde içlerindeki haini öğrendi. Haşmet'in oğlu Ferman'ın Zeki ile çalıştığı ortaya çıktı. Haşmet ise oğlu için 'Başına bir mezar taşı dikin' diyerek ölüm verdi.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yeni bir anlaşma yapmak için Mesut'la tekrar bir araya gelen Hızır ve Haşmet'in planı, kardeşlerinin onlardan habersiz yaptığı operasyonla bozulmuştur. Ünal Kaplan ile el sıkışması beklenen Mesut, düşmanlığını devam ettirmek için güçlü bir sebep daha edinir. Akif'e sıkılan kurşunu şahsına yapılmış bir hareket olarak algılar ve hiç vakit kaybetmeden harekete geçer.

Mesut ile işlerin eskisinden de kötü bir hal alması, hem Çakırbeyli hem de Façalı ailesini derinden sarsacaktır. Bu iki ailenin bir güç gösterisine ihtiyacı olduğunu düşünen Mesut, verdiği talimatla Hızır ve Haşmet'i ailelerin gözleri önünde evlerinden aldırır. Ağabeylerinin zor kullanarak alınmasına şahit olan İlyas ve Behzat'ın dışarıda bırakılmasının ise önemli bir sebebi vardır. O sebep, ortak menfaatler için birlikte hareket eden ikilinin, başlarında ağabeyleri yokken kendilerini öldürtecek bir hataya bulaşacak olmasıdır. Nitekim çok geçmeden bu planın ne kadar yerinde bir plan olduğu kanıtlanır. Ünal Kaplan'ı ölümle tehdit ederek Mesut'u tuzağa çekmesini bekleyen İlyas ve Behzat'ın unuttuğu şey, içlerinde bir muhbir olduğu gerçeği olacaktır.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 134. bölüm full izle! Hızır cezaevinden çıkacak mı? ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz canlı izle ATV
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.