Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 129.bölüm full izle! Zeki Hızır'a işkence ediyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 129.bölüm full izle! Atv ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek.Mesut kendisine düzenlenen saldırıdan Çakırbeyli ailesini sorumlu tutuyor ve Ünal'a Çakırbeyli ailesinin bunun bedelini ödeyeceğini söylüyor.Zeki, Hızır'ı iple bağlayarak kuşlara yem ediyor.İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 129.bölüm full izle! Zeki Hızır'a işkence ediyor! Yeni bölümü izlemek için detaylar haberimizde...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 129.bölüm full izle! Yayınlanan her bölümüyle büyük ilgi gören Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da yeni bölümde beklenmedik gelişmeler yaşanacak. Zeki masadakilerden istediklerini öğrenemeyince Meltem'i öldürmüştü.Kapanan telefonda sonrasında Alpaslan'ın akıbeti merak ediliyor.Mesut kendisine yapılan saldırı sonrasında Çakırbeyli ailesinin bunun bedelini ödeyeceğini söylüyor.Zeki,Hızır'ı halatlarla bağlayarak kuşlara yem ediyor.İlyas abisini kurtarmak için herkesi seferber ederken,diğer yandan evdekileri korumaya çalışıyor.Façalılar ise Ömür'ün Zeki tarafından kaçırıldığı haberiyle sarsılıyor.Ömür sevdiği adamın İlyas olduğunu söylüyor. Haşmet, Tahsin'den başlarına bela ettiği Zeki'nin adresini bulması talimatını veriyor.İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 129.bölüm full izle! Zeki Hızır'a işkence ediyor! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 130.bölüm fragmanı izlemek için detayları haberimizde bulabilirsiniz...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 128. SON BÖLÜM ÖZETİ: EDHO'DA BU HAFTA NELER OLDU?

Alpaslan Zeki tarafından kaçırılıyor. Ünal, Hızır ve diğerlerini toplayıp düşmanlarının aynı olduğunu söylüyor. Zeki ile görüntülü olarak konuşuyorlar. Karşılarında Alpaslan eli kolu bağlı şekilde görülüyor. Zeki, imalı bir konuşma yapıyor. Bomba sesinin onları sağır ettiklerini ve onu duymadıklarını söylüyor. Ünal onu net bir şekilde duyduklarını söyleyerek ne istediğini soruyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 129.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Alpaslan'ın başına giden Zeki, silah ve paraların olduğu deponun yerini öğrenmek istiyor. Ünal, Zeki'nin kaçırdıkları kişilerin bu olayla ilgisi olmadığını söylüyor. Zeki ciddiye alınmadığını düşünerek silahını çıkarıyor ve Meltem'i vuruyor. Alpaslan deliye dönüyor ama eli kolu bağlı olduğu için hiçbir şey yapamıyor. Hızır ve diğerleri de Meltem'in ölümünü canlı canlı izliyor. Zeki ‘bundan sonra malınız da canınız da benim' diyor. Hızır, Alpaslan'a ‘o şerefsizler ne istiyorsa ver' dese de Alpaslan onlara verecek tek şeyinin canı olduğunu söylüyor. ‘Canım sana fedadır' diyen Alpaslan'ın akıbeti bilinmiyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 129.bölüm full izle! Zeki Hızır'a işkence ediyor!

HIZIR'IN İNTİKAM PLANI

Yeğenine yapılanlara karşılık öfke ile düşüncesizce hareket etmesinden korkulan Hızır’ın karşısında ilk duracak kişi Ünal Kaplan oluyor. Hızır' ‘bir delilik yaparsan hepimizin sonunu getirirsin' diyor. Ama Hızır, Ünal'a ‘Alparslan öldü. Senin tanıdığın Hızır da öldü!' cevabını veriyor. İntikam ateşi ile yanan Hızır bir plan yapıyor. Ünal'dan onu Mesut'a götürmesini istiyor. Hızır Mesut'la görüşüyor ve Mesut'un ‘tekrar görüşeceğiz' sözü üzerine Hızır da ‘ya şimdi ya da cehennemde' diyor. Hızır'ın öfke ile hata yapacağını sansalar da bu plan oldukça mantıklı. En büyük amacı ise bundan sonra sevdikleriyle değil bizzat kendisiyle savaşmaları gerektiğini düşmanlarına öğretmek oluyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM İZLE

ZEKİ FAÇALILARA YAKLAŞMAYI DENİYOR

Zeki'nin güç gösterileri ona bolca düşman kazandırıyor. Para ve mal hırsı yüzünden masadaki herkes ona bileniyor. Başta Façalılarla yakınlaşmayı hedefleyen Zeki, bu amacına ulaşamıyor. Ve Hızır’ı öldürmek için harekete geçiyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 127. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

"Evet doğru aynı masada oturuyoruz ama bana ihanet ettin!"

Hızır Çakırbeyli'nin küçümsediği düşmanı Zeki, otelde kurduğu tuzakla beklenmedik bir hamleye imzasını atmıştır. Özlem'in dikkati sayesinde ölümden kıl payı kurtulan Hızır'ın can borcunu ödemek bundan sonra Alparslan'ın görevi olacaktır.

İstediğini alana kadar yolundan vazgeçmeyecek olan Zeki, Çakırbeylileri karşısına alarak açtığı savaşta, masanın yeni üyeleriyle ortaklık kurmaya çalışır. Masanın paylaşmaya yanaşmayacağı haraca karşılık, Alparslan'ın saklı tuttuğu depoların yerini öğrenip el koymayı amaçlamaktadır. Çalarak elde edeceği paralar karşılığında yeni dostlar edinmeyi amaçlayan Zeki'nin, Hızır'dan sonraki hedefi Alparslan olacaktır. Tedbirleri arttırmak yerine Çakırbeylilere açılan savaşa karşılık verme görevini üstlenen Alparslan'ın hayatı büyük risk altındadır.

 EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 125. SON BÖLÜM ÖZETİ: EDHO'DA BU HAFTA NELER OLDU?

Ünal akan kanın durması için Hızır ve Haşmet'i ortak noktada buluşturuyor. Böylece Haşmet artık masada yer alıyor. Hızır'ın gücünün farkında olan Haşmet masadaki yerini korumak için dikkatli olmak zorunda. Hızır ise Haşmet'i masadan çıkarmak için fırsat kolluyor. Ancak Çakırbeyliler ve Façalılar ticari bir ortaklık kurmak durumunda kalırlar. Çünkü Hızır'ın kardeşi İlyas'ı cezaevinden çıkarmak için Ünal ile yaptığı anlaşma sadık kalması gerekiyor.

ÇAKIRBEYLİ VE FAÇALI SAVAŞI SÜRÜYOR

Masanın etrafında bulunanlar dokunulmazlık kuralı nedeniyle birbirlerine zarar veremiyor. Ama bu durum Hızır ve Haşmet için geçerli değil. Yani savaş devam ediyor. Ancak Façalılar'ın uyması gereken bir kural var. O kural da Ünal'ın koyduğu kesin kurallar. Façalılar sokaklardan çekilmenin güç kaybı olduğunu düşünseler de eski işlerini bırakmak zorundalar. Façalılar ne yardan ne de serden vazgeçmek niyetinde değiller. Bu nedenle Haşmet eski işlerini ahbapları üzerinden yürütmek istiyor.

 HIZIR İZ PEŞİNDE

Façalılar'ın planını öğrenen Çakırbeyliler ise vakit kaybetmeden harekete geçiyor. Façalılar'ın planının iç yüzünü araştırmaya başlıyorlar. Hızır Façalılar'ın işlerini devrettiği kişilerin kim olduğunu bulmaya çalışıyor.

HAYRİYE ANA KRİZİ FIRSATA ÇEVİRİYOR

Hayriye Ana İlyas'ı ziyarete giden Ömür'ü soruşturmaya başlar. Ömür de Çakırbeyli kadınlarını ziyaret ediyor. Hayriye Ana'nın tek derdi oğlu İlyas'ın başına bir iş gelmesini engellemek. Ayrıca bu savaşı kazasız belasız atlatmak istiyor. Ömür'ü karşısında gören Hayriye Ana yaşanan bu büyük krizi fırsata dönüştürüyor.

KONUSU

Çocuk denecek yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikayesi anlatılmaktadır. Yeraltı dünyasına giren her adam haksızlıklara başkaldırmaya yemin eder. Güçlenip zenginleştikçe kendisi bu haksızlıkların kaynağı olur…
Hızır Çakırbeyli sevda adamıdır… Sevmekten hiç kaçmaz… Sevilmeyi de pek sever…
Kardeşini, oğlunu, yeğeninin ve ailesinin diğer fertlerini de canından aziz tutar, onlar için fedakar bir "baba"dır… Vefakar bir dosttur… Vazgeçilmez bir ağabeydir. Adil ve cömert bir reistir…
Bu özellikleri onun sonu olacak yerde Hızır'ı yeraltı dünyasında da yüceltir… Sözüne güvenilir, daima iş yapılır bir adam haline gelmişken devletin radarına takılır… Devlet kontrol etmek istediği gayri meşru faaliyetleri yürütmek için ondan iyi bir aday olmadığını düşünür… Bu Çakır'a en büyük olma teklifidir…

   114.Bölüm

Hızır, emekli olduğunu söyleyerek Çakırbeyli ailesinin sorumluluğunun İlyas'ta olduğunu ilan eder. Parasını, ortaklarını dolayısıyla da gücünü kaybeden İzzet, İlyas'la uzlaşmak için Fuat'ı devreye sokar. Eğer bir anlaşma olacaksa şartlar nettir; içlerindeki hainin adına karşılık barış... Yapılan anlaşma sonucunu hainliğinin ortaya çıkması an meselesi olan Ateş'in, ardına saklandığı düzmece ilişkisi de başına bela olmaya başlar. Ateş, kendini kurtarabilmek için bu belayı hızlıca başından savacaktır. İlyas kontrolü tamamen ele almışken tozu dumana katar ve yaptığı infazlara imzasını atmaktan çekinmez. Bu tavırlarıyla düşmanlarının yüreğine korku salarken başlattığı büyük savaşın karşılığının bedelini tek başına ödemeyecektir..

113.Bölüm

Alparslan'ın içlerindeki haini bulmak üzere yaptığı planın sonuçları ağır olmuştur. Ateş tarafından sırtından vurulan Hızır Çakırbeyli, hastanede ölüm kalım savaşı verirken, İlyas acısını en yakınlardan çıkartır. Ağabeyinin başına gelenlerden Hızır Ali ve Alparslan'ı sorumlu tutan İlyas, artık ondan gizli bir iş çevrilmesine izin vermeyecektir. Hızır'ın yokluğunda ailenin reisi görevini üstlenir ve herkesten kendisine itaat etmesini ister. Sözüne uymayanların cezasını kesmesi de, aldığı bu büyük sorumluluğun üstesinden gelmesi de kolay olmayacaktır. Yaşananlardan sonra Çakırbeylilerin uzun süre toparlanamayacağını düşünen İzzet ve Muzi'yi öldürerek hainliğinin ortaya çıkmasını engelleyen Ateş biraz olsun rahatlamıştır. Ailenin başına geçen İlyas'ın intikam hırsıyla hata yapmasını beklerler; fakat o hırsın başlarına nasıl belalar açacağını tahmin bile edemezler.

112.Bölüm

Çakırbeyliler, Muzi'yi bulacaklarını umarak çıktıkları yolda pusuya düşürülmüşken, Davut Ateş'in ellerinden ölüme uğurlanmıştır. Hedef şaşırtarak büyük bir kayba sebebiyet veren düşmanlar, el birliğiyle Hızır ve ailesini bitirmenin peşindedir. Gün geçtikçe intikam hırsı artan Çakırbeylilerin önüne yem olarak atılan Sinan'a nihayet ulaşılır fakat o kadar küçük bir lokma kimsenin gözünü doyurmaya yetmez. Bu ölüm kalım savaşında asıl hedef Muzi iken son yaşanan olaylar okların İzzet'e dönmesine neden olacaktır. Dayısının intikamını almak için Hızır'dan önce yola koyulan Hızır Ali, yaptığı planla kendi canını tehlikeye atar. Tüm olanların sorumlusu sayılan Muzi, bir Çakırbeyli'yi ele geçirme fırsatını kaçırmayacaktır. Her geçen gün yaptıklarıyla onu dost bilenlerin güvenini kazanmaya çalışan Ateş'in son planı Cemre ile bir yuva kurmak üzerinedir. Her ne kadar aile kurmak isteyen iyi bir insan izlenimi vermeye çalışsa da en yakınındakilerden biri onun hain olduğunu anlar. Sonu yine felaket getirecek olan bu durum bu kez en çok Emine'nin canını yakacaktır.

111.Bölüm

Çakırbeyliler, Muzi'nin tuzağı karşısında ölümle burun buruna gelmiş, hem devleti hem ailesi için can vermeye hazır olan Alparslan kendini amcalarının önüne atmıştır. Bir yerlerde kendisini beklediğini düşündüğü Özlem'e kavuşması an meselesidir. Çektiği acılar yaşından büyük olan Hızır'ın ise aileden birini daha kaybedecek gücü yoktur. Bir yandan çok güçlü düşmanlarla savaşırken diğer yandan içlerinden birinin hain olduğu düşüncesi onu çok yıpratmıştır. Bu süreçte kimseye soluk aldırmadan başladığı işi bitirmeye çalışan Muzi de hırsıyla Ateş'in hayatını tehlikeye atmaktadır. Gelinen son noktada, hain ile ilgili büyük sırrın ortaya çıkmaması için tek bir yol vardır; Davut'un ölümü... Ateş'in vakit kaybetmeden yaptığı plan, başına geleceklerden habersiz bir caniyi evine kadar davet eden Davut'un sonunu hızlandırır. Öngörüleri sayesinde olacakları tahmin eden Ünal Kaplan dahi bu büyük kaybın önüne geçemeyecektir.

Oktay Kaynarca kimdir?

Oktay Kaynarca, 27 Ocak 1965’te Malatya’da doğdu. Babası Malatyalı, annesi Elazığlı olan Oyuncu genç yaşta anne ve babası Almanya’da çalıştıkları için Üsküdar’da anneannesinin yanında büyüdü. Ortaokulda bir sene kalan Kaynarca, liseyi de altı senede bitirdi.
Üsküdar Lisesi'nde başlayıp, en son Hopa Lisesi'nden mezun oldu. Fiat fabrikasında elektrik işçisi olarak çalıştığı sırada, Konservatuvar sınavlarına girdi.

İlk kez Ege Tiyatrosu'nda Turgut Özak'ın "Duvarıların Ötesi" adlı oyunda yer aldı. Ardından da birkaç çocuk oyununda yer alan Oktay Kaynarca, 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü'nü bitirdikten sonra 1990 ile 1997 yılları arasında çeşitli kanallarda Yarışma ve eğlence programı sunuculuğu yaptı. Konservatuvar zamanında birkaç dizide yer aldı. İlk profesyonel oyunu Ali Atik ve Ayşegül Atik ile birlikte yer aldığı bir çocuk oyunu oldu.

Mezun olduktan sonra 1991 yılında Tiyatro Stüdyosu'nda "Kan Kardeşleri" adlı müzikalde Zuhal Olcay, Haluk Bilginer, Derya Alabora ve Ahmet Levendoğlu gibi oyuncular ile rol aldı. 1993 ve 1994 yılında sahnelenen "Derin Bir Soluk Al" adlı adlı oyun ile Avni Dilligil En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazandı.

Kurtlar Vadisi" adlı diziden sonra "Aşkımızda Ölüm Var", "İlk aşkım" ve "Geniş Zamanlar" adlı dizilerde rol aldıysa da bu diziler uzun soluklu olmadı. 2007 yılında "Beynelnilel" ve "Sıfır Dediğimde" adlı filmlerde rol aldıktan sonra ayını yıl "Kuzey Rüzgarı" adlı dizide Poyraz karakteri ile karşımıza çıktı. "Ölümden Öte Köy Yok" isimli bir de şiir albümü bulunmaktadır. Oktay Kaynarca, 6,5 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Özgü Namal'dan 2008 yılında ayrıldı.

Oktay Kaynarca, Zara ile "Salı Sefası"isimli programı ve ATV'de"Türkünü Söyle" isimli yarışma programı sundu.

Oktay Kaynarca, 1 Temmuz 2012 tarihinde reklamcı Melek Angun (d.1981) ile evlendi. 2013 yılının Mayıs ayında boşandı.

2012 yılında "Ustura Kemal" dizisine başlamış fakat gereken reytingleri yakalayamadığı için dizi yayından kaldırıldı. 2013 yılında da "Kapanmadan Kazan" adlı yarışma programını sunmak üzere 20 program çekilmiş, ancak gezi parkı olaylarına destek verdiği için daha yayına başlamadan program iptal edilmiştir. Yerine aynı programı Murat Serezli sunmaktadır.

OKTAY KAYNARCA'NIN ALDIĞI ÖDÜLLER:

2002 – 39. Antalya Film Şenliği'nde, Deli Yürek-Boomerang Cehennemi filmi ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü aldı.

1994 – Derin Bir Soluk Al ( Gapting )-Avni DİLLİGİL ( En iyi erkek oyuncu )

Oktay Kaynarca'nın oynadığı Tiyarto oyunları:

1991 – Kan Kardeşler (Blood Brothers)-Müzikal

1994 – Derin Bir Soluk Al (Gapting )-Avni Dilligil( En iyi erkek oyuncu )

OKTAY KAYNARCA'NIN ROL ALDIĞI SİNEMA FİLMLERİ VE DİZİLER

1989 – Gençler

1991 – Suyun Öte Yanı

1990 – Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni

1995 – Bir kadının anatomisi

1994 – Yengeç sepeti

1999 – Köstebek (TV Dizisi)

2000 – Yarın Geç Olmayacak (tv dizisi)

2001 – Yeditepe İstanbul (TV Dizisi)

2001 – Deli Yürek: Bumerang cehennemi – Cemal

2001 – Tek Celse (tv dizisi)

2002 – Bayanlar baylar (TV Dizisi)

2002 – Lahmacun ve pizza (TV Dizisi)

2003 – Esir şehrin insanları (TV Dizisi)

2003-2004 – Kurtlar Vadisi (TV Dizisi)- Süleyman Çakır

2004 – Aşkımızda ölüm var (TV Dizisi)

2004 – Avrupa Yakası (TV Dizisi)

2004 – Kalbin zamanı

2004 – Adı Aşk Olsun (Yapımcı)

2006 – İlk Aşkım (TV Dizisi)

2007 – Geniş Zamanlar (TV Dizisi)

2007 – Beynelmilel

2007 – Sıfır Dediğimde

2007 – Kuzey Rüzgarı (TV Dizisi)

2008 – Alia

2008-2010 – Adanalı (dizi) (Tv dizisi) – Yavuz Dikkaya(Adanalı)

2008 – Hoşçakal Güzin (TV Filmi)

2008 – Kardelen (TV Dizisi)

2010 – Yahşi Cazibe (TV dizisi) – Komiser (Konuk Oyuncu)

2010 – Seyyal 3 (Kısa Film)

2011 – Nuri (TV Dizisi) – Nuri

2011 – Sakarya Fırat (TV Dizisi)

2011 – Çanakkale Ruhu

2012 – Ustura Kemal (TV Dizisi) – Kemal

2012 – Nalet Oyun

İlk sinema çalışması "Suyun Öte Yanı" olan oyuncu daha sonra "Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni", "Yengeç Sepeti", "Bir Kadının Anatomisi" ve "Deliyürek" gibi sinema filmlerinde rol aldı. "Yengeç Sepeti" ve "Bumerang Cehennemi" adlı filmleriyle de Altın Portakal En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü aldı. Daha sonraki dönem teleziyon dizilerine ağırlık veren Oktay Kaynarca, "Kurtlar Vadisi" adlı dizice canlandırdığı "Süleyman Çakır" karakteri ile çıkış yaptı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 129.bölüm full izle! Zeki Hızır'a işkence ediyor! ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz canlı izle ATV
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.