Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 11 Nisan fragmanında olay sahne!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 11 Nisan fragmanında olay sahne dikkatleri çekti. Hızır'ın planı herkesi şoke etti. Hedefte Avni var. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Hızır, İlyas ve Suzi'yi öldürmeye gelen Cemil'i kurnaz bir plan ile yakalamış ve kendi safına çekmişti. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu akşam neler yaşanacak? İşte yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü 11 Nisan Salı akşamı ekranlarda olacak. İnternette yayınlanan fragmanında heyecan dolu anlar yaşanıyor. Hızır yaşadığı son olaylardan sonra yeni bir oyun daha kuruyor. Hedefte Avni var... Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm özeti ve yeni bölümün internette yayınlanan son faragmanı...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Hızır, İlyas ve Suzi'yi öldürmeye gelen Cemil'i kurnaz bir plan ile yakalamış ve kendi safına çekmişti. Şimdi gözler yeni planda Cemil'in nasıl bir rol üstleneceğine çevrildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. yeni bölüm fragmanında masa toplanıyor Rüstem ve Avni'nin ölüm fermanı çıkıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. Bölüm Fragmanı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Alparslan sağ gösterip sol vurmuş hiç beklenmedik bir anda Ünal Kaplan'a sıkmıştır. Avni'nin ölmesine kesin gözüyle bakan masa üyeleri şok olur. Alparslan'nın Ünal'ın ölümüyle ilgili CIA ile uzlaşmış olmasına anlam veremezler. Bu durum son ana kadar Avni'nin öldürüleceğini düşündüğünden pusuda bekleyen Serkan'ı keyiflendirir. Düşman tarafta her şey yolunda gidiyor gibidir.

İkinci bir kötü sürpriz ise masanın üç kurucusundan biri olan ve öldü sanılan Avni'nin ağabeyi Rüstem'in yaşadığının ortaya çıkmasıdır. Masadaki yerini geri alması için önünde tek bir engel vardır, o da Suzi!
Yaşanan olaylarda kilit bir noktada yer alan Suzi geri döner. CIA için şimdi sıra ondadır. Ünal Kaplan ve Çakırbeylilere olan bağlılığı yüzünden şahsi hareket eden Suzi, şirketiyle ters düşebilecek noktaya gelmiştir. Bu yüzden ölümü istenmektedir.

Suzi'nin korumacı tavrı İlyas'a olan ilgisinin her geçen gün artmasından da kaynaklanır. Bunca tehlikenin arasında İlyas ile bu denli yakınlaşmakla en büyük riski alıyordur aslında. İkili nihayet baş başa kalma fırsatı bulur fakat bu durum çok uzun sürmeyecektir.

İstihbarattan Serkan, Çakırbeylilerin etrafındaki çemberi hızla daraltmaktadır. Avni ve Mert'ten sonra İlker'i de kendi safına çeker. Bir yandan yeğeni diğer yandan içerideki hainlerle uğraşmak zorunda kalan Hızır'ın pes etmesine ramak kalmıştır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 11 Nisan fragmanında olay sahne! ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bolüm 11 nisan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.