Eskişehirspor'da Suat Kaya dönemi... "Hocalıktan ziyade ağabeyleri olmaya çalışacağız"

Alt liglerin tecrübeli teknik direktörü Suat Kaya, üçüncü lige düşmeme mücadelesi veren Eskişehirspor'un başına getirildi. 54 yaşındaki Kaya, "Hocalıktan ziyade ağabeyleri olmaya çalışacağız. Onlardan büyük çocuklarımız var" dedi.

Geçen sezon TFF 2. Lig'e düşen Eskişehirspor, sezona 7 maçta 1 puanla başlayınca teknik direktör değişikliğine gidildi. 3. lige kadar düşmek istemeyen Kırmızı-Siyahlılar'da Cem Karaca ile yollar ayrıldıktan sonra Suat Kaya ile anlaşılmıştı. Kaya, kulüp tesislerinde düzenlenen törenle imzayı attı.

Son olarak geçen sezon Tuzlaspor'un başında 4 maça çıkan Suat Kaya ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalandı. Kaya'nın yardımcısı Galatasaray'ın kalecisi Volkan Kilimci olurken teknik ekipte Mithat Çulcuoğlu, Ali Gök, Serkan Yiğit ve Nedret Kuru yer alıyor.

Eskişehirspor'da Suat Kaya dönemi... "Hocalıktan ziyade ağabeyleri olmaya çalışacağız"

HOCADAN ZİYADE AĞABEY...

İmza töreninde konuşan Suat Kaya, şunları söyledi:

"Şampiyonluğa oynayan bir takıma durumu kritik olan bir takıma da transfer olsanız aynı sıkıntıları yaşıyorsunuz. Benim böyle köklü bir camiaya değerli başkanım ve yönetim kurulu tarafından davet edilmem mutluluk ve onur verici. Bütün benliğimle, hocalarımla takımın ait olduğu yere kadar bu mücadeleyi vereceğim."

"Eskişehirspor ile karşılıklı futbol da oynadım. O takımla bu takım arasında geçen zaman içerisinde değişiklikler oldu. Bu durum hem kendi avantajım hem oyuncaların. Onlar benden ne kadar faydalanırlarsa ilerleyen futbol hayatlarında o kadar başarılı olacaklarına inanıyorum. İlk etapta benden daha fazla koşma çabasına girecekler."

"Mesleğe altyapıda başladığım için çocuklara çok önem veriyorum. Kabuğundan çıkardığım çok oyuncu oldu. İnşallah bize verilen görevi o çocuklarla birlikte yerine layıkıyla yerine getireceğiz. Hocalıktan ziyade ağabeyleri olmaya çalışacağız. Onlardan büyük çocuklarımız var."

Eskişehirspor'da Suat Kaya dönemi... "Hocalıktan ziyade ağabeyleri olmaya çalışacağız" ile ilgili etiketler Galatasaray Eskişehirspor suat kaya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.