Eskişehir'de 0-2 kazanan Tuzlaspor zirve ortağı

Eskişehir deplasmanında 2-0 kazanan Tuzlaspor, TFF 1. Lig'de zirveye ortak oldu. 47'de 10 kişi kalan rakibini Kutay ve Thuram'ın golleriyle geçen İstanbul ekibi hafta sonu evinde lider Keçiörengücü'yle zirve için kapışacak.

TFF 1. Lig'in 13. haftasında Eskişehirspor'a konuk olan Tuzlaspor, ilk yarısı 0-0 biten maçta Kırmızı-Siyahlılar'ı 0-2 mağlup etti.

Hedefini Süper Lig olarak belirleyen ve iddialı bir kadro kuran İstanbul ekibine 3 puanı getiren golleri 59'da Kutay Kurt, 69'da Brezilyalı forvet Thuram kaydetti. 65'te Segbefia'nın uzaktan şutu üst direğe çarpıp kale çizgisini geçtikten sonra dışarı sekti ama maçın hakemi Emre Kargın, Tuzlaspor'un golünde topun çizgiyi geçtiğini süzemedi.

Eskişehirspor 47'de Furkan Balaban'ın kırmızı kart görmesiyle 2. yarıyı 10 kişi oynadı. Mazisini arayan Es-Es'in 12 maçta 4 beraberliği bulunuyor.

İstanbulspor'un ardından Eskişehirspor engelini de kayıpsız geçen Tuzlaspor puanını 24'e yüskeltti. Taner Taşkın'ın öğrencileri lider Keçiörengücü'yle puanları eşitledi. Bordo-Beyazlı takım haftasonu Keçirörengücü'yle liderlik için kapışacak.

 

Eskişehir'de 0-2 kazanan Tuzlaspor zirve ortağı ile ilgili etiketler TFF 1. Lig Tuzlaspor Eskişehirspor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.