Eskişehirspor yarım düzine golle 2. Lig'e düştü

Türk futbolunun köklü kulüplerinden Eskişehirspor, 20 yıl sonra 2. Lig'e düştü. Ekonomik sıkıntıları bir türlü aşamayan ve genç oyuncularla mücadele eden Es-Es, Bornova'da Altınordu'ya 6-3 mağlup olunca küme düşmesi matematiksel olarak da kesinleşti.

TFF 1. Lig’in 28. haftasında deplasmanda Altınordu’ya 6-3 mağlup olan Eskişehirspor’un ligin bitimine 6 hafta kala küme düşmesi kesinleşti. Maçın ardından büyük üzüntü yaşayan Eskişehirsporlu futbolcuları, Altınordulu meslektaşları teselli etti.

Transfer yasakları ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor bir sezon geçiren ve lige -3 puanla başlayan Es-Es, 28 maçta sadece 1 galibiyet alıp 8 puan toplayabildi. Türk futbolunun köklü kulüplerinden Eskişehirspor gelecek sezon Misli.com 2. Lig'de mücadele edecek.

6 gollü galibiyette Altınordu'nun gurbetçi forveti Ahmet Dereli 4 gol atarken diğer goller Muzaffer Kocaer ve Burak İnce'den geldi. Yenilmezlik serisini 10 maça çıkaran ve Süper Lig hedefi bulunan İzmir ekibi bu sonuçla puanını 52'ye yükseltti.

Eskişehirspor yarım düzine golle 2. Lig'e düştü

Eskişehirspor, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) geçen sezon pandemi nedeniyle liglerde küme düşmeyi kaldırması sonrasında Spor Toto 1'inci Lig'de mücadelesini sürdürmüştü.

Eskişehirspor yarım düzine golle 2. Lig'e düştü ile ilgili etiketler Altınordu Eskişehirspor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.