Eskişehirspor hasretini 5 golle bitirdi!

Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasında küme düşme hattından kurtulmak isteyen Eskişehirspor sahasında Samsunspor'u 5-0 mağlup etti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi Eskişehirspor 18. dakikada Buruno Mezenga ile 1-0 öne geçti. Golden sonra da ataklarını sürdüren ev sahibi 28. dakikada Hasan Hüseyin Acar'ın golüyle farkı 2'ye çıkardı. Bu golden 2 dakika sonra Samsunspor, Çağrı Ortakaya'nın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Eksik rakibine karşı etkili oyununu sürdüren Eskişehirspor, 40'ta Hasan Ayaroğlu, 45'te ise Kaan Kanak'ın golleriyle skoru 4-0'a getirdi ve devre arasına bu skorla girildi.

 

İkinci yarıda da eksik rakibi karşısında etkili olan Eskişehirspor 69. dakikasında Hasan Ayaroğlu kendinin ikin takımın 5. golüne imza attı. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Eskişehirspor 5 maçlık mağlubiyet serisinin ardından 5-0'lık skorla kazandı.

Bu sonuçla Eskişehirspor puanını 34'e yükseltti.

Eskişehirspor hasretini 5 golle bitirdi! ile ilgili etiketler Yılmaz Vural Eskişehirspor Samsunspor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.