Eskişehirspor sezonun ilk galibiyetini Bandırmaspor'dan aldı

TFF 1. Lig'in son sırasına demir atan Eskişehirspor, sezonun ilk galibiyetini 22. haftada aldı. Bandırmaspor'u ağırlayan Kırmızı-Siyahlılar mücadeleden 2-1 galip ayrılarak 34 maç sonra 3 puanı bir arada gördü...

TFF 1. Lig'in 22. haftasında Bandırmaspor'u ağırlayan Eskişehirspor, 2-1 galip gelerek 34 hafta sonra maç kazandı. Es-Es son olarak geçen sezonun 21. haftasında Altınordu’yu 3-0 mağlup etmişti.

Son 3 maçta 13 gol yiyerek mağlup olan Kırmızı-Siyahlılar, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde play-off mücadelesi veren ve 3 puana ihtiyaç duyan Bordo-Beyazlılar'ı ağırladı.

Es-Es, henüz 7. dakikada İbrahim Halil Öner'in golüyle 1-0 öne geçti. Golde hatası bulunan  Emir Halilovic 31'de kendisin affettirdi. Boşnak orta sahan oyuncusunun ortasına altı pas üzerinden ayak koyan Mickael Pote, Bandırma'ya beraberliği getirdi: 1-1. 5 maçlık suskunluğunu bozan TFF 1. Lig'in tecrübeli golcüsü 20 maçta 6 gole ulaştı.

49'de ceza sahasında İbrahim Halil’in düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Bedirhan Altunbaş gole çevirdi ve Eskişehirspor 2-1 öne geçti. Skoru korumayı başarak Kırmızı-Siyahlılar sezonun ilk galibiyet sevinicini yaşadı.

 Eskişehirspor sezonun ilk galibiyetini Bandırmaspor'dan aldı

Sezona -3 puanla başlayan son sıradaki Eskişehirspor bu galibiyetle puanını 7 yaptı. Son 4 maçın 3'ünde mağlup olan Bandırma ise 30 puanda kaldı. Marmara ekibi 23. haftada Keçiörengücü'nü ağırlayacak. Eskişehirspor ise Süper Lig mücadelesi veren Samsunspor deplasmanında...

TFF 1. Lig'de günün ilk maçınıda Ümraniyespor deplasmanda Keçiörengücü'nün tek golle geçti.

Eskişehirspor sezonun ilk galibiyetini Bandırmaspor'dan aldı ile ilgili etiketler TFF 1. Lig Eskişehirspor bandırmaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.