Eskişehir'de kumar oynanan evde 37 kişiye korona cezası

Eskişehir'de, koronavirüs salgını tedbirlerine ilişkin denetimler tüm hızıyla devam ediyor. Bir evde sosyal mesafe kuralına uyulmadığını ve kumar oynatıldığını tespit eden ekipler, 37 kişiye toplam 161 bin 875 lira ceza verdi.

Eskişehir'de, koronavirüs salgını tedbirlerine ilişkin denetimlerde 37 kişiye para cezası uygulandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, kumar suçunu önlemek ve Kovid-19 tedbirlerini kontrol etmek amacıyla Hoşnudiye Mahallesi'ndeki dernek binasında denetim yaptı.

37 KİŞİYE 161 BİN TL CEZA

Dernekle bağlantısı olan bir evde sosyal mesafe kuralına uyulmadığını ve kumar oynatıldığını tespit eden ekipler, 37 kişiye toplam 161 bin 875 lira ceza verdi.Ayrıca dernek yöneticileri ile işletme sahibi hakkında yasal işlem başlatıldı. Binadaki aramalarda, 2 tabanca, 261 fişek, 2 otomatik av tüfeği, 32 kartuş ile kumar ekipmanları ele geçirildi.

AA

Eskişehir'de kumar oynanan evde 37 kişiye korona cezası ile ilgili etiketler Eskişehir Koronavirüs kumar para cezası
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.