Eskişehir Kız-Erkek Öğrenci Kiralık Apart ve Yurt Fiyatları 2022

Eskişehir kız-erkek öğrenci kiralık apart ve yurt fiyatları, YKS tercih işlemlerinin başlaması ile yeniden gündeme geldi. Üniversite tercihini Eskişehir’den yana kullanacak adaylar şimdiden kiralık yurt ve apart fiyatlarını incelemeye başladı. İşte, 2022 Eskişehir kız-erkek öğrenci kiralık apart ve yurt fiyatları…

Eskişehir’de bulunan Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ya da Eskişehir Teknik Üniversitelerinden birinde okumak isteyen öğrenciler için zorlu bir maraton daha başlıyor. Artan kira fiyatları ile birlikte Eskişehir’de yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde apart ve yurt fiyatları öğrenciler tarafından yakından araştırılıyor.

Eskişehir’de şu an için Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Teknik Üniversitesi ve Osmangazi Üniversitesi olmak üzere 3 tane devlet üniversitesi bulunuyor. Bunlardan Osmangazi Üniversitesi’nin 1, Anadolu Üniversitesi’nin ise Yunus Emre ve İki Eylül olmak kaydıyla 2 yerleşkesi yer alıyor. Akademik anlamda kendisini ispatlamış hocaların bulunduğu bu üniversiteler içerisinde; spor tesislerinden yemekhanelere, kütüphanelerden bankalara, PTT Kargo ve yemek mekanlarına kadar pek çok yer, kampüsler içerisinde öğrencilerin hizmetine sunuluyor.

Sıcak ve misafirperver oluşu ile Eskişehir halkı her zaman öğrencileri benimsemiştir. Oldukça hareketli ve bir o kadar da öğrenciye birçok alternatif sunan Eskişehir’e geldiğinizde istediğiniz tarzda bir öğrencilik hayatı yaşayabileceksiniz. Pek çok farklı ülkeden ve şehirden Eskişehir’e gelen öğrenciler için burası tam bir kültür başkenti. Eskişehir Şehir Tiyatroları’nda sezonluk sergilenen tiyatro oyunlarından operalara, ETİ Arkeoloji Müzesinden Balmumu Müzesi ve Odunpazarı Evlerine kadar birçok tarihi ve turist yeri gezerek keyfine varabilirsiniz.

Eskişehir Kız-Erkek Öğrenci Kiralık Apart ve Yurt Fiyatları 2022

Kentpark ve Sazova Parkı da sizi şehirde olduğunuzu unutturacak, doğayla iç içe olarak sportif ve kültürel etkinliklere de katılabileceksiniz.

Eskişehir Yurt Fiyatları Ne Kadar?

Eskişehir kız ve erkek öğrenci yurt fiyatları, bulunduğuz konuma ve sunulan hizmetlere göre değişkenlik göstermektedir. Eskişehir kız öğrenci yurtları veya erkek öğrenci yurtlarında odaların kaç kişilik olduğu, odada banyo ve wc bulunması, yemek hizmeti olup olmaması da fiyatları değiştirmektedir. Bunların yanında odaların ön cephe, arka cephe veya çatı katı gibi binalar içerisinde farklı konumlarda olması da fiyatlandırmaların temel sebepleri arasında yer almaktadır.

Eskişehir yurt fiyatları oda sayısına göre; 900 TL ila 1.700 TL arasında değişmektedir. 5 kişilik ya da 6 kişilik odalarda fiyatlar 900 TL; tek kişilik özel wc banyoya sahip ve içerisinde mutfak ve birçok donanıma sahip oda fiyatları ise 1.700 TL’den başlamaktadır.

Eskişehir Öğrenci Apart Fiyatları

Eskişehir kız öğrenci apartı veya Eskişehir erkek öğrenci apartı da alternatifler arasındadır. Ancak bu tür apartlarda öğrencilerin yanında çalışanlar, bekâr memur ya da işçiler de kalabilmektedir. Burada yaşanan en büyük sıkıntılarda birisi de çalışan ve öğrenci aynı odada kaldığında öğrencilerin final ve vize sınavları zamanında gece geç saatlere kadar oda ışığını açarak ders çalışamaması olmaktadır. Bu nedenle de öğrencilerin daha sağlıklı ders çalışabilmeleri adına bunları göz ardı etmemesi gerekmektedir.

Eskişehir Kız-Erkek Öğrenci Kiralık Apart ve Yurt Fiyatları 2022 - Resim : 2

Eskişehir apart fiyatları, yurtlara göre biraz daha ekonomik anlamda iyi görünse de öğrenci yurtlarının sunuş olduğu etüt odası ve dinlenme salonları, spor salonları ve yemek gibi imkânlar, vize ve final haftalarının olmazsa olmazlarındandır.

Eskişehir Kız Öğrenci Apart ve Yurtları

• Merkez - Chill Kız Residence Apart
• Merkez - Anatolia Kız Apartları
• Merkez - Soho House Kız Apart
• Merkez - D'ream Kız Apart
• Merkez - Mono Kız Residence
• Merkez - Akasya Kız Yurdu

Eskişehir Erkek Öğrenci Apart ve Yurtları

• Merkez - Enver Ören Erkek Öğrenci Yurdu

Eskişehir Kız-Erkek Öğrenci Kiralık Apart ve Yurt Fiyatları 2022 ile ilgili etiketler Eskişehir eskişehir kiralık apart eskişehir yurt fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.