Eskişehir iftar, sahur, teravih vakti 2 Nisan Cumartesi! 2022 Eskişehir Ramazan İmsakiyesi

Eskişehir Ramazan İmsakiyesi 2022 yılı için Diyanet tarafından yayımlandı. 2 Nisan tarihinde ilk sahur ile başlayacak Ramazan ayı 1 Mayıs tarihindeki son iftar ile bitecek. İşte, 2022 Eskişehir iftar, sahur ve teravih saatleri…

Eskişehir Ramazan İmsakiyesi 2022 yılı için belli oldu. Eskişehir de yaşayan vatandaşlar Diyanet tarafından açıklanan 2022 Eskişehir iftar, sahur ve teravih saatlerini yakından incelemektedir. 2 Nisan Cumartesi günü ilk sahur ile başlayacak Ramazan ayı 1 Mayıs Pazar akşamındaki iftar ile son bulacak.

On bir ayın sultanı Ramazan ayında Eskişehir iftar saat kaçta, iftara ne kadar kaldı, sahur ne zaman ve imsak vakti saat kaçta bitecekteravih namazı saat kaçta kılınacak gibi soruların tamamına Eskişehir 2022 Ramazan İmsakiyesi ile ulaşabileceksiniz.

Eskişehir iftar vakti ve diğer tüm illerin iftar vakitleri 30 günlük iftar saatleri tablosu altında yer alacaktır. Bu tablo doğrultusunda Eskişehir sahur vakti ve sahur saati için kalan süreye göz atabilir, 2022 Eskişehir Ramazan İmsakiyesi ile Ramazan ayının heyecanını, iftar saatleri ve sahur, imsak vakti için kalan süreyi öğrenebilirsiniz.

Eskişehir Ramazan İmsakiyesi 2022

Eskişehir iftar, sahur, teravih vakti 2 Nisan Cumartesi! 2022 Eskişehir Ramazan İmsakiyesi

Eskişehir iftar, sahur, teravih vakti 2 Nisan Cumartesi! 2022 Eskişehir Ramazan İmsakiyesi ile ilgili etiketler Düzce ramazan imsakiyesi iftar vakti sahur vakti teravih vakti
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.