Beşiktaş'ın eski yengesi isyan etti: Sessiz kalmayacağım!

Beşiktaşlı eski futbolcu Dusko Tosic'in şarkıcı eşi Jelena Karluesa, Tosic'in Sırbistan Milli Takımı kadrosuna alınmamasına isyan etti.

Beşiktaş'tan Çin'e transfer olan Dusko Tosic, Sırbistan'ın Ekim ayında oynayacağı hazırlık maçlarının kadrosuna çağrılmadı. Dusko Tosic'in kadroya alınmaması üzerine eşi Jelena Karleusa sosyal medyada hesabından bu duruma büyük tepki gösterdi.

Sırbistan Milli Takımı 11 Ekim ve 11 Ekim'de Karadağ ile Romanya karşılaşacak. Teknik Direktör Krstajic, bu maçların kadrosuna Dusko Tosic'i dahil etmedi. Jelena Karleusa ise sosyal medya hesabından eşi Tosic'in kadroya alınmamasına büyük tepki gösterdi.

 "EN İYİ SAVUNMA OYUNCUSU KADRODA YOK"

Sırbistan'ın en iyi savunma oyuncusunun milli takıma çağrılmamasını eleştiren Jelena Karleusa, "Sırbistan'ın en iyi savunma oyuncusu kadroda yok. Yazık! Artık sessiz kalmayacağım. Çok sinirlendim bu duruma." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Sırbistan Teknik Direktörü Krstajic, Tosic'in yerine 22 yaşındaki futbolcu Milos Veylkovic'i kadroya dahil etti.

Beşiktaş'ın eski yengesi isyan etti: Sessiz kalmayacağım! ile ilgili etiketler Jelena Karleusa tosiç eşi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.