Eski tuğgeneral de ankesör operasyonuna takıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Marmaris'te kaldığı otelde suikaste giden darbeci askerleri yönettiği gerekçesi ile ceza alan eski Tuğgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş ile ilgili yeni bilgilere ulaşıldı. Suikast davasında kendisini "Darbeciyim! FETÖ'cü değilim" sözleri ile savunan Sönmezateş'in mahrem imamlarla görüştüğü belirlendi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ soruşturmasında, eski Tuğgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş'in örgüt mensuplarıyla görüşmeleri belirlendi.

Sönmezateş'in, FETÖ'nün mahrem imamlar ile örgüt mensubu askerler arasında iletişim yöntemi olarak kullandığı kontörlü telefonlar ile ankesörlü telefon ve büfe telefonlarından periyodik ve ardışık arama sistemiyle haberleştiği tespit edildi.

SUİKAST TİMİNİ YÖNETMİŞTİ

İstanbul Samandıra Askeri Üssü'nden gelen tim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast düzenlemek için Marmaris'te bulunan Grand Yazıcı Oteline baskın gerçekleştirdi. İki polisin şehit olduğu saldırıyı Tümgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş yönetiyordu.

DARBE GERÇEKLEŞSE MİT'İN BAŞINA GEÇECEKTİ

Tuğgeneral Sönmezateş, darbe girişimi gerçekleşseydi "MİT'in başına geçecek olan isim" olarak planlanıyordu. Suikast davasında Sönmezateş 4 kez ağırlaştırılmış hapis cezası verilmişti. 

"FETÖ'CÜ DEĞİLİM" DEMİŞTİ

Sönmezateş davada kendisini savunurken, "Darbeciyim! FETÖ'cü değilim" demişti. 

Eski tuğgeneral de ankesör operasyonuna takıldı! ile ilgili etiketler FETÖ gökhan şahin sönmezateş eski tuğgeneral suikast timi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.