Eski THY genel müdürlerinden Atilla Çelebi vefat etti

Türk Hava Yollarında (THY) 1994-1997 yılları arasında genel müdürlük görevini yürüten Kaptan Pilot Atilla Çelebi, 92 yaşında vefat etti.

Türk Hava Yollarında bir dönem genel müdürlük görevini yürüten Kaptan Pilot Atilla Çelebi’nin vefatını sosyal medya hesabından duyuran THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Türk Hava Yolları eski genel müdürlerimizden Kaptan Pilot Atilla Çelebi'nin vefat ettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Merhuma Allah’tan rahmet, kıymetli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim. THY ailemizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Türk Hava Kuvvetlerinden ayrıldıktan sonra çeşitli hava yolu şirketlerinde ve THY’de pilotluk yapan Atilla Çelebi, 1994-1997 yılları arasında THY Genel Müdürü olarak görev almıştı.

Çelebi’nin cenazesinin yarın öğle vakti kılınacak cenaze namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Eski THY genel müdürlerinden Atilla Çelebi vefat etti ile ilgili etiketler THY vefat Kaptan Pilot Atilla Çelebi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.