Eski Survivor Yarışmacısı 1 Haziran Elemesini İfşa Etti! Survivor'a Veda Eden İsmi Belli Oldu

Survivor 2022'de eleme konseyi toplandı. 1 Haziran Survivor kim elendi sorusu da yanıtını buldu. Yarışmadan sakatlanarak ayrılmak zorunda kalan Survivor Merve Aydın bu akşam Survivor'a veda eden ismi açıkladı.

Her bölümü bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de eleme heyecanı bu akşam yaşanıyor. 1 Haziran Survivor kim elendi sorusu da merak ediliyor. Dokunulmazlık oyunları sonrası haftanın 4 eleme adayı da Ünlüler takımından çıktı. Survivor şampiyonu olma hayallerine veda eden ismi ise eski Survivor Merve Aydın ifşa etti. Eski Survivor Yarışmacısı 1 Haziran Elemesini İfşa Etti! Survivor'a Veda Eden İsmi Belli Oldu.

Survivor Merve Aydın 1 Haziran Survivor kim elendi sorusunun yanıtını ifşa etti. Survivor Sema Aydemir, Batuhan Karacakaya, Anıl Berk Baki ve Ayşe Yüksel'in eleme adayı olduğu konsey öncesi Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında Aileye Sor isimli yarışma oynandı.

Geçtiğimiz aylarda feci şekilde sakatlanan ve aşil tendonu kopan Survivor Merve Aydın sosyal medya hesabından Survivor Sema Aydemir'in eleneceğini açıkladı. Yarışmadan ayrıldıktan sonra da adayla bağını koparmayan Merve Aydın, 1 Haziran Survivor elenen ismi ifşa etti.

1 HAZİRAN SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor All Star'da eleme heyecanı başladı. 1 Haziran Survivor kim elendi sorusunun yanıtını herkes merak ediyor. Ancak eski Survivor yarışmacısının yaptığı paylaşım kimseyi şaşırtmadı. Uzun süredir parkurda etkisiz mücadeleler sergileyen ve ikizi Seda Ocak'ın elenmesi sonrası adeta oyunlardan kopan Survivor Sema Aydemir 1 Haziran Survivor elenen isim oldu.

Eski Survivor Yarışmacısı 1 Haziran Elemesini İfşa Etti! Survivor'a Veda Eden İsmi Belli Oldu

Son dokunulmazlık oyununda sıfır çeken ve parkurun bir yerinde sakatlanan Sema Aydemir'in elenen isim olması sonrası binlerce yorum yapıldı.

Eski Survivor Yarışmacısı 1 Haziran Elemesini İfşa Etti! Survivor'a Veda Eden İsmi Belli Oldu ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 elenen isim sema aydemir survivor sema belli oldu ifşa etti Survivor Merve Aydın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.