Eski SP Genel Başkanı Kamalak'ın oğlu o partiye geçti!

Saadet Partisi'nin eski Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın oğlu Muhammet Furkan Kamalak, İYİ Parti’ye geçtiğini yazılı bir açıklamayla duyurdu. Oğul Kamalak, açıklamasında “Olmaktan mutlu olduğum yerdeyim” ifadelerini kullandı.

Eski Başbakan Necmettin Erbakan’ın 2011’deki ölümünün ardından 2016’ya kadar iki dönem Saadet Partisi Genel Başkanlığı görevinde bulunan Mustafa Kamalak’ın avukat oğlu Muhammet Furkan Kamalak, İYİ Parti’ye geçti.

Oğul Kamalak 27. dönem seçimlerinde Saadet Partisi’nin Ankara 2. bölge 4. sıra milletvekili adayıydı.

Yeni Akit'ten Sezai Erhan'ın haberine göre Saadet Partisi hakkında olumsuz konuşmanın yanlış olacağını belirten Kamalak, “İçinde doğup, büyümüş olduğum parti hakkında olumsuz konuşmak veya nedenleri ortaya sermek tabiki yanlış ve yakışıksız olacaktır. Ancak söyleyebileceğim tek şey bu ülke için gerçekten birşeyler yapabilmek tüm uğraşım” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi'nden milletvekili adayı olmasına rağmen neden İYİ Parti’ye geçtiğine yönelik değerlendirmede bulunan Kamalak, “Ancak yanlış olduğunu düşündüğüm bir takım şeylerden sonra bir şeylerin gerçekten kararlı, istikrarlı bir şekilde mücadele edenlerle olacağını gördüm” dedi.

Eski SP Genel Başkanı Kamalak'ın oğlu o partiye geçti! ile ilgili etiketler Ankara İYİ Parti Saadet Partisi mustafa kamalak Muhammet Furkan Kamalak
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.