Eski sevgiliyi takip için çözüm sahte hesap mı?

İstanbul'daki 38 üniversiteden bin 88 öğrencinin katılımıyla yapılan araştırma, öğrencilerin sosyal medyada en çok eski sevgililerini takip etmek için sahte hesap açtığını ortaya koydu.

İstanbul Üniversitesi ile İnsan Toplum ve Teknoloji Derneği iş birliğiyle İstanbul'daki 38 üniversiteden bin 88 öğrencinin katılımıyla Sosyal Ağlarda Sahte Hesap Kullanım Eğilimi Araştırması yapıldı -

Araştırma, katılımcı öğrencilerin yüzde 25,8'inin sahte hesap kullandığını, yüzde 3,2'sinin de sahte hesap açmayı düşündüğünü ortaya koydu.

Katılımcıların yüzde 41'inin eski sevgiliyi rahat takip edebilme, yüzde 31'inin sevmediği/bozuştuğu arkadaşı rahat takip edebilme, yüzde 21,5'inin aile/akrabadan gizlenme, yüzde 21,5'inin oyunlarda ekstra fayda sağlama ve yüzde 19,9'unun siyasi görüşü daha rahat ifade edebilme amacıyla sahte hesap açtığı tespit edildi.

Eski sevgiliyi takip için çözüm sahte hesap mı? ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.