Eski sevgilisinin yüzüne tuz ruhu döktü! / VİDEO

Konya’da özel güvenlik görevlisi kadının yüzüne eski sevgilisi tarafından tuz ruhu atıldı. Dehşet anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Eski sevgili Faruk K. (41) çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Konya'nın Selçuk ilçesinde kaldırımda yürüyen özel güvenlik görevlisi eski kız arkadaşının yüzüne kimyasal madde döken saldırgan, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, 11 Aralık Pazartesi günü saat 07.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi İhsaniye Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, güvenlik görevlisi Rukiye K. (25) iş yerine gittiği sırada, eski erkek arkadaşı Faruk K. (41) tarafından yüzüne bardakla kimyasal madde döküldü. Gözünde ve yüzünde yanma olan Rukiye K., kaldırıldığı Başkent Üniversitesi Konya Hastanesinde tedavi altına alındı.

yolda-yuruyen-kadinin-yuzune-kimyasal-madde-d-10347684_o

SALDIRGAN TUTUKLANDI

Olayın ardından araştırma başlatan Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, saldırgan Faruk K.'yi 40 güvenlik kamerası incelendikten sonra tespit ederek yakaladı. Sorgusu tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen Faruk K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Suçunu itiraf eden Faruk K.'nin Rukiye K.'nin eski erkek arkadaşı olduğunu ve kıskançlık sonucu böyle bir şeyi yaptığını söylediği öğrenildi.

20171214AW252718_02

'ZARAR VERMEK İSTEDİM’

Faruk K., ifadesinde Rukiye K.’nin eski sevgilisi olduğunu belirterek şunları anlattı:

“Bir süredir birlikteydik. Yaklaşık bir ay önce beni terk etti. Ben de Rukiye’nin her adımını takip ettim. Dükkanlarda filan erkeklerle konuşurken kıskanıyordum. Başkasıyla nasıl konuşur diye ona zarar vermek istedim. Bardağa koyduğum tuz ruhuyla (kadının kaldığı) yurda yakın bir noktada yarım saat bekledim. Güvenlik kameralarında tanınmamak için topal numarası yaptım. Yüzümü de atkıyla sardım. O kaldırımdayken ben de karşı kaldırımdan gelip, tuz ruhunu yüzüne attım.”

Faruk K.’nın ifade verirken ağladığı, halen kadını sevdiğini öne sürdüğü aktarıldı. Ayrıca adam kadını hastanedeyken iki kez ziyaret edip doktorlardan bilgi de almış.

Rukiye K. ise polise Faruk K.’yla bir süre birlikte olduklarını ancak ayrıldıklarını söyledi.

Eski sevgilisinin yüzüne tuz ruhu döktü! / VİDEO ile ilgili etiketler Konya tuz ruhu eski sevgili
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.