Eski sevgilisinin kızı içerdeyken evi ateşe verdiği iddia edilmişti, serbest bırakıldı

İzmir'de tartıştığı eski sevgilisinin kızı içerideyken evi ateşe verdiği iddia edilen şüpheli mahalleli tarafından linç edilmek istendi. Polisler şahsı araca alarak kurtardı. 16 yaşındaki kız çocuğu ise komşular tarafından evden çıkarıldı. Sinan G.'nin sevk edildiği adliyede serbest bırakıldığı öğrenildi.

İzmir’in Karabağlar ilçesinde,dün akşam saatlerinde Sarıyer Mahallesi 5714/45 Sokak’ta bulunan 4 katlı binanın son katında, Endam B. ile eski erkek arkadaşı Sinan G., arasında ilk olarak bina dışında tartışma meydana geldi.

Tartışmanın ardından Endam B., 1. kattaki komşusunun evine giderken, bir süre sonra ise Sinan G., eski kız arkadaşının dairesine gitti. Evin içerisine giren Sinan G., içeride 16 yaşındaki Rana B. varken, evi ateşe verip kaçtı. Dumanları gören vatandaşlar polis ve itfaiye ekiplerine yangını bildirdi. Evde bulunan Rana B. ise komşular tarafından evin içerisinde çıkarıldı.

Eski sevgilisinin kızı içerdeyken evi ateşe verdiği iddia edilmişti, serbest bırakıldı

OLAY YERİNE DÖNÜNCE LİNÇ EDİLİYORDU

Olayın ardından şüpheli Sinan G., kaçarak kayıplara karıştı. İtfaiye ekiplerince yangına kısa sürede müdahale edildi. Alevler kontrol altına alınarak söndürüldü. Bu sırada Sinan G., yeniden olay yerine geldi. Bina sakini komşular ve mahalleli tarafından linç edilmek istenen Sinan G. polis ekiplerince kurtarılarak, polis aracına bindirilip mahalleden uzaklaştırıldı.

Yangın sonrası evde maddi hasar meydana gelirken, Rana B.’nin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

SERBEST BIRAKILDI

İzmir’in Karabağlar ilçesinde tartıştığı kadının evini yakmaya çalıştığı iddia edilen kişi, sevk edildiği adliyede serbest bırakıldı.

İHA

Eski sevgilisinin kızı içerdeyken evi ateşe verdiği iddia edilmişti, serbest bırakıldı ile ilgili etiketler İzmir kundaklama linç girişimi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.