Eski sevgilisini taciz eden Çağatay Akman karakolluk oldu! Arkadaşları gazetecilere saldırdı

2016 yılında yayınladığı 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısı ile tanınan 22 yaşındaki şarkıcı Çağatay Akman'a şöhret ağır geldi. Akman, Cihangir'de oturan eski sevgilisi Öykü Uslu'yu kapısına dayanarak taciz etti. Eski kız arkadaşının şikayeti üzerine karakola ifade vermeye giden Akman'ın arkadaşları da gazetecilere saldırdı.

Önceki akşam gerçekleşen olaysa; Şarkıcı Çağatay Akman, eski sevgilisi Öykü Uslu ile konuşmak için genç kadının Cihangir'deki evinin önüne geldi. Akman, apartmanın önünde aşağıya inmesi için eski kız arkadaşına bağırıp çağırmaya başladı. Bunun üzerine genç kadın aşağıya inerken; tartışmanın alevlenmesiyle Akman ve yanında bulunan arkadaşları Öykü Uslu'yu darp etti.

Eski sevgilisini taciz eden Çağatay Akman karakolluk oldu! Arkadaşları gazetecilere saldırdı


Şiddet gören Uslu, olay sonrası Karaköy Polis Merkezi'ne şikayette bulundu. Polis ekipleri, Çağatay Akman'ı gözaltına alıp ifadesi alınmak üzere Karaköy Polis Merkezi'ne götürdü.

Eski sevgilisini taciz eden Çağatay Akman karakolluk oldu! Arkadaşları gazetecilere saldırdı - Resim : 2


Karakol önünde ise Akman'ın arkadaşları, görüntü alınmaması için basın mensuplarını tehdit edip üzerlerine saldırdı.

Eski sevgilisini taciz eden Çağatay Akman karakolluk oldu! Arkadaşları gazetecilere saldırdı - Resim : 3

Şarkıcının arkadaşları bu sırada Hürriyet gazetesi muhabiri Sayit Durmaz'ın fotoğraf makinesi ve objektifini de kırıp, tv100 muhabiri İsmail Şen'e saldırı girişiminde bulundular.

Eski sevgilisini taciz eden Çağatay Akman karakolluk oldu! Arkadaşları gazetecilere saldırdı - Resim : 4


Oyuncu Öykü Uslu polis karakolundan ifadesi alındıktan sonra sabah 05.30'da karakoldan hızlıca çıkarak kendisini bekleyen taksiye binip, evine geçti. 22 yaşındaki ünlü şarkıcı Çağatay Akman ise götürüldüğü Karaköy Polis Merkezi'nde ifade vermeye devam etti.

Eski sevgilisini taciz eden Çağatay Akman karakolluk oldu! Arkadaşları gazetecilere saldırdı - Resim : 5

Eski sevgilisini taciz eden Çağatay Akman karakolluk oldu! Arkadaşları gazetecilere saldırdı - Resim : 6


(Kelebek - Cadde)

Eski sevgilisini taciz eden Çağatay Akman karakolluk oldu! Arkadaşları gazetecilere saldırdı - Resim : 7

ÇAĞATAY AKMAN HAKKINDA

Çağatay Akman, 31 Temmuz 1998’de Çankırı’nın Korgun ilçesine bağlı Kesecik köyünde doğdu. İki kez üst üste sınıfta kaldığı için liseden atıldı.

Çağatay Akman, 12 Haziran 2016’da yayımlanan “Gece Gölgenin Rahatına Bak” şarkısı ile tanındı. 8 Haziran 2017’de “Sensin Benim En Derin Kuyum” adlı şarkısını yayımladı. 14 Eylül 2017’de “Bizim Hikaye” adlı şarkısını yayımladı. Şarkı, Bizim Hikaye dizisinin jenerik müziği olarak kullanıldı. 15 Şubat 2018’de ise “Yüreğim Davacı” adlı şarkısını yayımladı. 21 Temmuz 2018’de “Çek Silahını Daya Göğsüme” adlı şarkısını yayımladı. Ayrıca gitar çalabilen Çağatay Akman, müzikal kariyerinin yanı sıra Bizim Hikâye dizisinin 12. bölümünde konuk oyuncu olarak rol aldı. Çağatay Akman, ayrıca 44. Altın Kelebek Ödüllerinde “En İyi Çıkış Yapan” kategorisine aday gösterildi.

 

Eski sevgilisini taciz eden Çağatay Akman karakolluk oldu! Arkadaşları gazetecilere saldırdı ile ilgili etiketler Darp Şiddet Kavga Karaköy çağatay akman Öykü Uslu cihangir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.