Eski sevgilisi ve kızının babası Pedro de Noronha, Tülin Şahin'in cezalandırılmasını istedi

Portekizli iş insanı Pedro de Noronha, iki yaşındaki kızının, annesi ve eski sevgilisi Tülin Şahin tarafından kendisine gösterilmediği için mahkemeye başvurdu. Mahkeme, Tülin Şahin hakkında dördüncü kez tazyik hapsi talebinde bulunan iş insanının isteğini yine reddetti.

42 yaşındaki ünlü manken Tülin Şahin ve eski sevgilisi aynı zamanda kızının babası Portekizli iş insanı Pedro de Noronha ile yine mahkemelik oldu. 2019 yılında dünyaya gelen, Siena Leyla adını verdikleri kızları için sürekli karşılıklı davalık olan eski sevgililer yine mahkemelik oldu. Ünlü model Tülin Şahin'le kızı Siena'nın babası Portekizli Pedro de Noronha arasında yeni bir gerilim yaşandı.

Eski sevgilisi ve kızının babası Pedro de Noronha, Tülin Şahin'in cezalandırılmasını istedi

TÜLİN ŞAHİN'İN ESKİ SEVGİLİSİ BİR KEZ DAHA MAHKEMEYE BAŞVURDU

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Noronha, iki yaşındaki kızı Siena Leyla'nın annesi tarafından kendisine gösterilmediği için bir kez daha mahkemeye başvurdu.

Eski sevgilisi ve kızının babası Pedro de Noronha, Tülin Şahin'in cezalandırılmasını istedi - Resim : 2

İş insanı, Tülin Şahin'e tazyik hapsi cezası verilmesini istedi. Mahkeme, Şahin hakkında dördüncü kez aynı talepte bulunan iş insanının isteğini yine reddetti.

 

 

 

 

Eski sevgilisi ve kızının babası Pedro de Noronha, Tülin Şahin'in cezalandırılmasını istedi ile ilgili etiketler Tülin Şahin mahkeme Pedro De Noronha hapis istemi hapis cezası
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.