Eski sevgilisi Öykü Uslu'yu darp etmişti! Şarkıcı Çağatay Akman hakim karşısına çıktı!

"Gece Gölgesinin Rahatına Bak" şarkısıyla adını duyuran sanatçı Çağatay Akman, eski sevgilisi Öykü Uslu'yu ve arkadaşı Furkan Ayaz'ı darp ettiği iddiasıyla hakkında açılan dava sonucunda ilk kez hakim karşısına çıktı. Akman davada, ‘’Furkan yumrukla beni yere düşürdü. Yerde vurmaya devam etti. Ben de Furkan’a yumruk attım. Olayda Öykü’ye değil Furkan’a küfür ettim" ifadelerini kullandı.

Çağatay Akman, 23 Temmuz 2021 tarihinde eski sevgilisi Öykü Uslu’nun evinin önüne gitmişti. Kapıyı açmayan Uslu, durumu arkadaşı Furkan Ayaz’a haber vererek, yardım etmesini istemişti. Furkan Ayaz’ın olay yerine gelmesiyle çıkan tartışma sonucu Çağatay Akman’ın, Uslu ve Ayaz’ı darp ettiği iddia edilmişti.

Olayın ardından başlatılan soruşturma sonucunda Çağatay Akman hakkında 'basit yaralama', 'tehdit' ve 'hakaret' suçlarından 10 yıl 8 aya kadar hapis cezası istendi. Öykü Uslu ve Furkan Ayaz’ın da 'hakaret' ve 'basit yaralama' suçlarından 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası ile cezalandırılması istendi.

Eski sevgilisi Öykü Uslu'yu darp etmişti! Şarkıcı Çağatay Akman hakim karşısına çıktı!

AKMAN HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

İstanbul 50 Asliye Ceza Mahkemesi’nde açılan davanın ilk duruşması bugün görüldü. Duruşmaya Çağatay Akman, avukatıyla birlikte katıldı. Duruşmada savunma yapan Akman, olay günü Zeytinburnu’na gitmek için taksiye bindiğini ancak taksinin kendisini Cihangir’e kadar götürdüğünü söyledi. Cihangir’de taksi bulamadığını söyleyen Akman, şu ifadeleri kullandı:

"BOĞAZIMI SIKMAYA ÇALIŞTI

Öykü Uslu’yu darp etmediğini söyleyen Akman, “Öykü bana saldırıp ittirmeye başladı. Ben o sırada kesinlikle Öykü’ye karşı darp anlamına gelecek herhangi bir davranışta bulunmadım. Öykü beni ittirince ben sadece kolumu uzatıp engellemeye çalıştım başladım. Çünkü benim boğazımı sıkmaya başladı. Ben de bu yüzden Öykü’yü elimle ittirdim” ifadelerini kullandı.

Eski sevgilisi Öykü Uslu'yu darp etmişti! Şarkıcı Çağatay Akman hakim karşısına çıktı! - Resim : 2

"KÜFÜR EDİP YUMRUK ATTI"

 Furkan Ayaz’ın olay yerine polislerden sonra geldiğini anlatan Akman, “Furkan bana küfür ederek yumruk atarak yere düşürdü. Yerde de sırtıma yumruk attı. Ben de Furkan’a yumruk attım. Olay anında Öykü’ye karşı tehdit ya da hakarette bulunmadım. Kötü söz kullanmadım. Ancak Furkan bana küfür edince ben de ona karşı küfür ettim” dedi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Öykü Uslu ve Furkan Ayaz'ın avukatı aleyhe hususları kabul etmediklerini beyan etti. Mahkeme, bir sonraki celse Öykü Uslu ve Furkan Ayaz'ın dinlenmesine, tanıkların dinlenmesine ve Çağatay Akman'ın duruşmalardan vareste tutulmasına karar vererek duruşmayı erteledi.

 

Eski sevgilisi Öykü Uslu'yu darp etmişti! Şarkıcı Çağatay Akman hakim karşısına çıktı! ile ilgili etiketler Öykü Uslu Çağatay Akman
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.