Eski sevgilisi Nazlı Hamarat'a dava açtı!

Nazlı Hamarat hakkında eski sevgilisi Gaffar Aydın'ı tehdit ettiği iddiasıyla dava açıldı. Dava sonrası Gaffar Aydın, Nazlı Hamarat'a üç ay süreyle uzaklaştırma kararı aldırdı.

İşte Benim Stilim adlı yarışmayla ünlülenen Nazlı Hamarat hakkında, eski sevgilisi ve bebeğinin babası Gaffar Aydın'ı tehdit ettiği gerekçesiyle dava açılmıştı. Hamarat da ekrana çıkarak Aydın'la ilgili aşağılayıcı sözler sarf etmişti.

Bunun üzerine Aydın, İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak uzaklaştırma kararı çıkarttı. Hamarat, 3 ay süreyle Aydın'a hakaret ve aşağılama içeren söz ve davranışlarda bulunamayacak.

Eski sevgilisi Nazlı Hamarat'a dava açtı!

DURUŞMAYA KATILMADI

Bir yıllık beraberliğin ardından Gaffar Aydın'la aşkı sona eren Nazlı Hamarat, ayrılık sonrası hamile olduğunu açıklamıştı.

Aydın, Hamarat'ın 6 Haziran'da dünyaya getirdiği oğlu İlter Noyan'ın kendi çocuğu olup olmadığının tespiti için dava açmıştı.

10 Ekim 2018'de İstanbul 13. Aile Mahkemesi'ne başvuran ve tanıma beyanının tespitini talep eden Aydın, "Bebeğin babası olduğum DNA testiyle tespit edilirse tüm sorumluluğumu yerine getireceğim" demişti.

Geçen günlerde Gaffar Aydın tarafından Nazlı Hamarat'a açılan DNA davasının duruşması gerçekleşti.

Hamarat mazeret dilekçesi vererek duruşmaya katılmadı. Duruşma, ileri tarihe ertelendi.

Eski sevgilisi Nazlı Hamarat'a dava açtı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.