Eski sevgilisi Diletta Leotta bombayı patlattı! Can Yaman meğer aldatılmış

Yakışıklı oyuncu Can Yaman’ın evlilik teklifi ettiği ve sürpriz bir şekilde ilişkisini sonlandırdığı eski sevgilisi İtalyan Diletta Leotta'nın yaptığı açıklama magazin gündemine bomba gibi düştü. İtalyan spiker, eski aşkı Can Yaman için ‘2017’deki sevgilisi ona ihanet ettiği için güven sorunu var’ açıklamasında bulundu. Leotta'nın sözlerinin ardından ise oklar 2017 yılında Can Yaman'ın aşk yaşadığı oyuncu Bestemsu Özdemir’e çevrildi.

Uzun süre aşk yaşadığı ve evlenme teklifi ettiği italyan spor spikeri sevgilisi Diletta Leotta ile 2021'in son aylarında ayrılan Can Yaman bu hamlesiyle şaşırtmıştı. 31 yaşındaki yakışıklı oyuncunun adı bu sürpriz ayrılığın ardından “Violet Like the Sea” projesindeki partneri Francesca Chillemi ile aşk dedikodularına karışmıştı.

İtalyan güzel Diletta Leotta, Türkiye'ye gelip ailesiyle tanıştığı ve evlenecekken ayrıldığı eski aşkı Can Yaman'la ilgili konuştu. İtalyan güzelin açıklamaları Türk magazin dünyasını karıştırdı.

Eski sevgilisi Diletta Leotta bombayı patlattı! Can Yaman meğer aldatılmış


''CAN 2017'DE ALDATILMIŞ''

Güzel spiker, bir İtalyan gazetesine verdiği röportajda; 2021 sonunda ayrıldığı oyuncunun güven sorunu olduğunu söyledi. Leotta'nın "Can, 2017 yılında bir kadın tarafından aldatılmış. Bu yüzden de kalbi kırılmış" dedi.


GÖZLER BESTEMSU ÖZDEMİR'E ÇEVRİLDİ

Takvim Saklambaç'ın haberine göre; Bu sözler üzerine gözler Can Yaman'ın 2017 yılında ayrıldığı Bestemsu Özdemir'e çevrildi. Yaman ile aşkını o sene bitiren Özdemir'in oyuncu tarafından ihanete uğradığı konuşulmuştu.

Eski sevgilisi Diletta Leotta bombayı patlattı! Can Yaman meğer aldatılmış - Resim : 2

Ancak Diletta Leotta'nın iddiası, tam aksini gösterdi. Bu arada Yaman, kadınlara karşı sergilediği tavır ve sözlerle birçok defa eleştirilmişti.

29 yaşındaki Özdemir, o dönem ayrılıkla ilgili "İki tarafta ne yaşandığını biliyor. Benim alnım ak, olmadı, yürümedi. Anlaşamadık" demişti.

 

Eski sevgilisi Diletta Leotta bombayı patlattı! Can Yaman meğer aldatılmış ile ilgili etiketler Can Yaman Diletta Leotta bestemsu özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.