Eski Sağlık Bakanı Demircan karantinaya mı alındı? Açıklama yaptı...

Tokat'ın Erbaa ilçesinde yaşayan Eski Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ın karantinaya alındığı iddia edilmişti. Twitter hesabından açıklama yapan Demircan, "Mahallemiz karantinaya alındı. Bizde Allah'a şükür herhangi bir şey yok" dedi.

Tokat’ın Erbaa ilçesinde Koronavirüsü (Kovid-19) salgını nedeniyle, pozitif vaka görülen ilçenin en büyük mahallesi olan Ziyagökalp ile dağınık bir yerleşime sahip olan Kuruçay mahallesi gece yarısından itibaren 14 gün süreyle karantina altına alındı.

Eski Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ın da karantinaya alınan mahallelerden Ziyagökalp'deki evinde ikamet ettiği belirtildi. 

Samsunlu olan eski Bakan Demircan'ın bir süredir eşinin memleketi olan Erbaa'da olduğu ifade edildi. 

AHMET DEMİRCAN’DAN AÇIKLAMA

Eski Sağlık Bakanı Ahmet Demircan iddia üzerine Twitter hesabından bir açıklama yaptı.

Demircan, iddialara ilişkin olarak "Mahallemiz karantinaya alındı. Bizde Allah’a şükür herhangi bir şey yok. Kurallara uyma konusunda gevşeklik göstermeyelim. Herkese sağlık ve esenlikler dilerim." dedi.

Eski Sağlık Bakanı Demircan karantinaya mı alındı? Açıklama yaptı... ile ilgili etiketler Sağlık Bakanı Koronavirüs Tokat Erbaa Karantina ahmet demircan kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.