Eski polis 4 kadına tecavüz etti

Girne'de daha önce 4 ayrı tecavüz davasından yargılanan eski polis Rus uyruklu Alexander Satlaev hırsızlık yaparken yakalandı.

Girne’de bir kadını boğazını sıkarak bayılttıktan sonra çantasındaki paraları çalan Rus uyruklu Alexander Satlaev, kamera kayıtlarından tespit edilerek tutuklandı. Polis, zanlının, kadının elindeki çantada muhafaza edilen 300 TL ile 35 Euro nakit parayı şiddet kullanarak aldığı için ‘soygun’ suçunu işlediğini belirterek, bu suçun müebbet hapis cezası öngördüğüne dikkat çekti.

‘Soygun’ ve ‘Ciddi Darp’ suçlamasıyla tutuklanan Alexander Satlaev, dün cezaevine konuldu.

Bu arada Rus medyasında çıkan bazı haberlere göre, Rusya Federasyonu’na bağlı Altay Özerk Cumhuriyeti bölgesinde eski bir polis müfettişi (dedektif) olan Alexander Satlaev, 2013 yılında 4 kişiye tecavüz ettiği gerekçesiyle görevinden alınıp 4 yıl hapse mahkum edildi.

Haberde, mahkeme tarafından “seri tecavüz” suçlamasından mahkum olan Alexander Satlaev’in mağdurlara kişi başı 250 bin Rus Rublesi tazminat ödediği ve geçtiğimiz mart ayında şartlı tahliyeyle serbest bırakıldığı öne sürüldü.

Satlaev’in, kurbanlarına “karanlık ve ıssız yerlerde” saldırdıktan sonra tecavüz ettiği ve olay yerinden gizlice ayrıldığı, daha sonra ise “kendi işlediği suç” mahalline giderek “inceleme” yaptığı ileri sürüldü. Olayın Rusya’da büyük yankı uyandırdığı belirtilirken, Satlaev’in tutuklandıktan sonra dedektiflik görevinden uzaklaştırıldığı iddia edildi.

 

Eski polis 4 kadına tecavüz etti ile ilgili etiketler Kıbrıs Tecavüz hırsız Gasp Hırsızlık
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.