Eski oyuncu geri dönüyor!

FOX Tv'nin sevilen dizisi Kadın'da yeni gelişmeler yaşınıyor. İlk sezon diziye veda eden Sahra Şaş diziye geri dönüyor.

Kadın dizisinin 1. sezonunda yer alan ve 2017 yılında diziye veda eden Berşan karakteri diziye tekrar dönecek. Kasım ayında senaryo gereği diziden ayrılan Sahra Şaş, yeniden kadroya dahil oldu.

Berşan Bahar'ın düşmanı ve o zamanlar Ceyda'nın kankası olan Berşan Arif'in eski aşkı olarak dizinin birinci sezonunda yer alıyordu. Yıllar önce Arif ile büyük bir aşk yaşayan Berşan, onu terketmişti. Pişman olup mahalleye geri dönen Berşan, Arif ile Bahar'ın yakınlaştığını görünce çılgına dönmüştü. Bahar'ı Arif'ten kıskanan Berşan, asılsız iftiralar atıp Bahar'ı mahallede küçük düşürmüştü.

O dönem Ceyda ile kanka ile olan Berşan zamanında Bahar'a yaptığı kötülükleri anlatmış ve hatasını kabul etmişti. İlk bölümlerde dizinin sevilmeyen karakterkerinden biri olan Berşan zamanla seyircinin ilgisini çekmişti.

Güzel ve genç oyuncu Sahra Şaş şimdi yeniden dizinin kadrosuna girdi. Bakalım Berşan'ın diziye tekrar gelmesiyle Bahar ve Arif'i neler bekliyor...

Eski oyuncu geri dönüyor! ile ilgili etiketler Kadın sahra şaş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.