Eski nişanlıya 9 gün işkence!

İddiaya göre üniversite öğrencisi Şeyda K. eski nişanlısının geçmişi nedeni ile ayrılmasının ardında eski nişanlısı 38 yaşındaki Erdem D. tarafından kaçırılıp 9 gün boyunca işkence görmüş.

Kadına şiddet davalarının çoğaldığı bu günlerde yeni bir vaka daha geldi. İddiada Denizli'de yaşayan 25 yaşındaki Şeyda K. eski nişanlısı tarafından kaçırılıp 9 gün boyunca işkence yapıldı. Çarşaf ile kaçırdığı Şeyda K. elleri ve ayakkaları bağlı bir şekilde işkence görmüş. Şeyda K. kaçmayı başardıktan sonra silahlı saldırıya uğrmış.

ÖLÜM TEHDİTLERİ ALINCA POLİSE ŞİKAYETTE BULUNDU

Şeyda K.'yi TAKİP EDEN Erdem D., Denizli'ye gelip genç kızın yaşadığı evi buldu. Şeyda K.'nin yan dairesini kiralayan Erdem D., eski nişanlısını 3 ay takip etti. Bu sırada Şeyda K. kapı önündeki terliklerini ve ayakkabılarını bıçakla kesip o anları da cep telefonuyla görüntüleyen Erdem D. eski nişanlısını ölümle tehdit etti. Erdem D.'nin yanındaki dairede yaşadığından haberi olmayan Şeyda K., gelen görüntülü mesajı görünce polise giderek şikayetçi oldu.

VİRÜS NEDENİYLE TAHLİYE EDİLMİŞ

Erdem D., Covid-19 süreci nedeniyle cezaevinden tahliye edildi. Sürekli ölüm korkusuyla yaşayan Şeyda K., Yunus T. isimli bir erkek arkadaşıyla birlikte kalmaya başladı. İddiaya göre Erdem D., Şeyda K.'n,n erkek arkadaşı Yunus T. ile 65 bin TL karşılığında anlaşıp, kaçırma planı yaptı.

9 GÜN İŞKENCE YAPTI

Erdem D., bagajda kaçırdığı Şeyda K.'yi Kocaeli'ndeki evine götürdü. Burada 9 gün boyunca elleri ve ayakları bağlı şekilde işkence gören Şeyda K. fırsatını bulup kaçarak polise sığındı. Polis Erdem D.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

JANDARMA ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLATTI KOCAELİ'DE YAKALANDI

İl Jandarma KomutanlığErdem D.'yi yakalamak için çalışma başlattı. JASAT ekibi, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü müşterek gerçekleştirdiği operasyonda Erdem D. ile birlikte ona yardım ve yataklık ettiği ileri sürülen Recep S. ve Derya K.'yı sahte kimliklerle yakaladı. Evde yapılan aramada Erdem D.'nin eski nişanlısı Şeyda K.'yı takip edip, kaldığı yerler, görüştüğü kişileri not aldığı ajanda ile birlikte sahte plakalar, ruhsatsız av tüfeği, bıçak ve balta ele geçirildi. Denizli'ye getirilen Erdem D. ile birlikte Recep S. ve Derya K. sorgularının ardından jandarma tarafından adliyeye sevk edildi.

Eski nişanlıya 9 gün işkence! ile ilgili etiketler kadına şiddet Şeyda K. ne oldu? Erdem D ne yaptı kaçırılma 9 gün işkence
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.