Eski NFL oyuncusu Phillip Adams 5 kişiyi öldürdükten sonra intihar etti

ABD'nin Güney Carolina eyaletinde 5 kişiyi öldüren saldırganın eski Amerikan Futbol Ligi (NFL) oyuncusu Phillip Adams olduğu, futbolcunun intihar ettiği açıklandı.

Güney Carolina katliamının arkasından Amerikan Futbolu yıldızı çıktı... NFL'de San Francisco 49ers (2010), New England Patriots (2011), Seattle Seahawks (2011), Oakland Raiders (2012–2013), New York Jets (2014) ve Atlanta Falcons (2015) gibi takımlarda forma giyen 33 yaşındaki Phillip Adams'ın katliamı gerçekleştirdikten sonra intihar ettiği açıklandı.

York İlçe Şerifi ofisine dayandırılan haberde, eyaletin önde gelen doktorları arasındaki Robert Lesslie (70) ile 4 kişiyi daha öldüren eski NFL oyuncusu Phillip Adams'ın (33), bu sabah doktorun evine yakın bir evde 45 kalibrelik tabancayla intihar ettiği belirtildi.

Salı günü, Rock Hill bölgesinde kendisini tedavi eden doktorunu ziyarete giden Adams'ın, bilinmeyen bir sebepten doktoru Lesslie ile eşi Barbara'yı (69) ve 9 ila 5 yaşlarındaki 2 torununu da silahıyla vurarak öldürdüğü bildirildi.

York İlçe Şerif Bürosu sözcüsü Trent Faris, Lesslie'nin evinde çalışan James Lewis'in de (38) evin bahçesinde Adams tarafından vurularak öldürüldüğünü, yaralanan bir kişinin ise "ciddi kurşun yaraları" nedeniyle hastaneye kaldırıldığını ifade etti.

Eski NFL oyuncusu Phillip Adams 5 kişiyi öldürdükten sonra intihar etti

Eski NFL oyuncusu Phillip Adams 5 kişiyi öldürdükten sonra intihar etti ile ilgili etiketler ABD nfl
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.