Eski model yol kenarında ölü bulundu

Amerikalı eski model Rebecca Landrith, Pennsylvania eyaletinde bir otoyolda ölü bulundu. Rebecca Landrith'in cebinden katilin bilgilerinin yazılı olduğu bir not çıktı. Kamyon şoförü olduğu belirtilen Tracy Ray Rollins isimli adam, polis ekipleri tarafından bulunarak tutuklandı.

Amerika'da yaşayan 47 yaşındaki eski model Rebecca Landrith, Pennsylvania eyaletindeki bir otoyolun kenarında cebinde onu vurduğundan şüphenilen adamın adını taşıyan bir notla ölü bulundu.

Eski model yol kenarında ölü bulundu

2014 yılında Miss Manhattan'da finalist olan Landrith'in, yapılan otopsisinde vücudundan on sekiz mermi çıkarıldığı belirtildi. Polis, eski modelin bir kargo çalışanı tarafından bulunmadan birkaç saat önce öldürüldüğünü söyledi.

Eski model yol kenarında ölü bulundu - Resim : 2

"ADALETİN SAĞLANMASI ÖNEMLİ"

47 yaşındaki eski modelin cebinden çıkan kağıt üzerine polis ekipleri, 28 yaşındaki Tracy Ray Rollins'i Connecticut'ta tutukladı. Eski modelin kardeşi, birinin tutuklanmasından dolayı rahatladığını söylerken "Bunların hiçbiri onu geri getirmez ama adaletin sağlanması önemli." dedi.

Eski model yol kenarında ölü bulundu ile ilgili etiketler ABD Pensilvanya Top Model Rebecca Landrith eski model
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.