Eski milletvekili Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti...

Eski SHP milletvekili ve eski CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yusuf Kenan Sönmez, Koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü Balıkesir'de hayatını kaybetti.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde 25 Mart tarihinde Koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine Edremit’ten Balıkesir Şehir Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alınan 18. dönem SHP milletvekili ve eski CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yusuf Kenan Sönmez'in tedavisi sonuç vermedi. Koronavirüs nedeniyle Edremit’ten ilk vefat eden kişi olan ve Güre Mahalllesi'nde yaşayan Sönmez, yaklaşık 10 gün önce Edremit Devlet Hastanesi’nden Balıkesir Şehir Hastanesi’ne sevk edilmişti. İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi İşletme Muhasebe Bölümü mezunu olan Yusuf Kenan Sönmez evli ve bir çocuk babasıydı.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “CHP İstanbul eski İl Başkan Yardımcısı ve SHP 18. Dönem Milletvekili Kenan Sönmez’i korona virüs nedeniyle kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

Eski milletvekili Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti... ile ilgili etiketler shp vekil
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.