Eski meclis üyesi darp edilip yerlerde sürüklendi

Lafa geldimi "kadına şiddete hayır" diyen CHP'li Bakırköy Belediyesinde skandal bir olay yaşandı. Bakırköy Belediye Meclisi eski üyesi ve aynı zamanda Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın kayınvalidesi olan İlknur Meral, yolsuzluklara isyan ettiği için Başkan Bülent Kerimoğlu'nun makamının önünde darp edilip, yerlerde sürüklendi. Yaşadığı şiddet sonrası sinir krizi geçiren Meral, "Kendimi yakacağım, öldüreceğim" diyerek saldırganlara tepki gösterdi.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın kayınvalidesi ve bir önceki dönem Bakırköy Belediye Meclis Üyesi İlknur Meral, Bakırköy Belediyesi’nde darp edildi, yerlerde sürüklendi.

Yaşadığı şiddet sonrası sinir krizleri geçiren İlknur Meral olayın ardından görevlilere şu sözlerle isyan etti:

“Bu belediyede yolsuzluk var, Bakırköy’ü yiyip bitirdi Bülent Kerimoğlu. Kendimi yakacağım, öldüreceğim. Ben doğruları savunduğum için, ‘hakkımızı yiyorsunuz’ dediğim için Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun talimatıyla bana belediye binasında yapmadıkları zulüm kalmadı. Beni yerlerde sürüklediler. Yazıklar olsun bu partiye! Ben meclis üyeliği de yaptım Bakırköy’de”

İlknur Meral 2019 seçimlerinde Kerimoğlu tarafından Meclis Üyeliği için gösterilen aday listesindeydi.

Hemen makamının önünde bir kadın darp edilirken odasından çıkmayan Başkan Bülent Kerimoğlu'nun bugün vahşice bir cinayetin kurbanı olan Dr. Aylin Sözer hakkındaki paylaşımı tam bir ironiyi de ortaya koymuş oldu...

 

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.