Ebru Şimşek: Adnan Oktar, kedicikleri bana benzetmeye çalıştı

Eski manken Ebru Şimşek, geride kalan gün mahkeme kararıyla 1075 sene hapis cezası alan Adnan Oktar hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Oktar'ın hastalıklı bir yapıya sahip olduğunu vurgulayan Şimşek, ''Yanındaki kadınların birçoğunu estetikle bana benzetmek istemiş'' ifadelerini kullandı.

Adnan Oktar'ın başını çektiği organize suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturmada 78'i tutuklu 236 sanık hakkında karar çıktı. Mahkeme, önceki gün İstanbul'un Silivri ilçesinde görülen karar duruşmasında, sanıklara ceza yağdırdı. 

REKOR HAPİS CEZASI ALDI

Adnan Oktar için, onlarca farklı suç nedeniyle iddianame hazırlanmıştı. Mahkeme bu iddiaların doğruluğunun ispatı sonrası Oktar'a 1075 yıl hapis cezası verdi.

Organize suç örgütüne karşı senelerdir mücadele eden eski manken Ebru Şimşek, söz konusu kararı ve örgütün gerçek yüzünü Posta gazetesinden Alev Gürsoy Cimin'e anlattı.

''ADALET YERİNİ BULDU''

Oktar'ın aldığı 1075 yıllık hapis cezasına ilişkin konuşan Şimşek, ''Adalet yerini buldu.'' ifadelerini kullandı. Senelerdir örgütle tek başına mücadele ettiğini belirten eski manken, ''Yaşadıklarım karşısında en büyük desteği ailem verdi. Çevremdeki herkes vebalıymışım gibi kaçtı. Yargıya dair bir şey bilmiyordum. İlk şikayetimi Şişli Adliyesi'nde yazdırdı. Avukatım bile caydı. Avukat orduları ile mücadele ettim. Duruşma sırasında, 'Göbeği açık, orucum bozuluyor' bile dedi. Beni perişan etmek adına her şeyi yaptılar'' şeklinde konuştu. 

OKTAR TV'DE GÖRÜNCE ÇILGINA DÖNMÜŞ: PİJAMALARINI AL GEL

Sözlerine 1994 yılındaki güzellik yarışmasına katılma sürecini anlatarak devam eden Şimşek, ''Yarışmanın ardından ATV'de program sundum. Oktar beni ekranda görünce delirmiş. 'Çok beğendim, pijamalarını al, gel. Benimle yaşa, sana en güzel şartları sunacağım' dedi. Bunları duyunca bu adamın dinle bir işinin olmadığını anladım'' ifadelerini kullandı.  

YANINDAKİ KIZLARI ESTETİKLE BANA BENZETTİ

Eski manken Oktar'ın yanında yer alan ve 'kedicik' olarak adlandırdığı müritlerini kendisine benzetmeye çalıştığını iddia etti.

O duruma ilişkin, ''Onlar bana o kadar çektirdi ki, çocuklarıma anlatacağım gençlik masalı bırakmadılar. En çok benimle uğraştılar. Takıntı haline getirdi beni. Kedicikleri estetikle çizgi film kahramanlarına çevirmiş, birçoğunu bana benzetmek istemiş'' ifadelerini kullandı.

Oktar'ın hastalıklı bir yapısı olduğunu vurgulayan Şimşek, ''Film olarak çeksen, çok abartılı derler izlemezler'' dedi.

RÖPORTAJIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Ebru Şimşek: Adnan Oktar, kedicikleri bana benzetmeye çalıştı ile ilgili etiketler Adnan Oktar dava Örgüt estetik manken avukat ebru şimşek
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.