Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşen Mehmet Şimşek'ten açıklama geldi!

Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından meclise davet edildi. Görüşme sonrası Mehmet Şimşek'ten açıklama geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eski Maliye Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'i AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etti.

Görüşme saat 20.00'de başladı. AK Parti Genel Merkezinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Mehmet Şimşek'in açıklama yapması bekleniyordu. Şimsek, beklenen açıklamayı sosyal medya hesabı üzerinden yaptı.

"Aktif siyasete girmeyi düşünmüyorum"

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Mehmet Şimşek, ''Sn Cumhurbaşkanımız ile akşam saatlerinde AK Parti Genel Merkezi’nde son derecede samimi bir ortamda görüşme fırsatım oldu. Kendisine bu kabulleri çok teşekkür ederim. Kendi alanıma giren her konuda istenen katkıları vermeye her zaman hazırım. Ancak yurtdışında finans kuruluşlarındaki işlerim nedeni ile aktif siyasete girmeyi düşünmüyorum. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.'' ifadelerini kullandı. 

 

 

.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşen Mehmet Şimşek'ten açıklama geldi! ile ilgili etiketler Mehmet Şimşek
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.