Kuşadası'nda eski koca ile yeni nişanlı arasında kanlı kavga

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde inanılmaz bir olay yaşandı, iddiaya göre bir kadının eski kocası ile yeni nişanlısı arasında çıkan kavga kısa sürede ölümcül bir hal aldı. Eski koca kadının yeni nişanlısına silah çekip tetiğe bastı. Silah tutukluk yapınca kadının nişanlısı bu kez silahı ele geçirip eski kocaya doğrulttu. Polis silahı tekme atarak şahıstan aldı ve cinayet önlendi.

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yaşayan bir kadının eski kocası ile yeni nişanlısı arasında çıkan kavgada silahın tutukluk yapması ve polisin anında müdahalesi olası bir cinayeti öneldi. Polis tarafından el konulan olayda her iki şahıs da gözaltına alındı.

Olay, Türkmen Mahallesi Candan Tarhan Bulvarı üzerinde bulunan çocuk parkında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, P.B. isimli kadın nişanlısı M.Ü ile yürüdüğü sırada eski koca T.B. ile çocuk parkı önünde karşılaştı.

Kuşadası'nda eski koca ile yeni nişanlı arasında kanlı kavga

SİLAH TUTUKLUK YAPTI YERDEN ALDIĞI TAŞ İLE SALDIRDI

Burada M.Ü. ile T.B. arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. İddiaya göre silahını çeken eski koca T.B., M.Ü.’ye ateş etmek istedi. Silahın tutukluluk yapması sonucu iddiaya göre M.Ü., kendisine silahla saldıran T.B.’a yerden aldığı taş ile saldırdı. Kanlar içerisinde yere düşen eski kocanın silahını alan M.Ü., silahını T.B.’a dogrultarak ateşlemek istedi.

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Bu sırada Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polisler olaya müdahale etti. Polislerin hiçbir uyarısını dikkate almayan M.Ü.’nün eline tekme atarak silahı alan polis ekipleri kadınla birlikte eski kocasını ve yeni nişanlısını gözaltına aldı.Kuşadası'nda eski koca ile yeni nişanlı arasında kanlı kavga - Resim : 2

HERKES BİRBİRİNDEN ŞİKAYETÇİ

Karakola götürülen kadın, eski kocası ve yeni nişanlısı burada yeniden kavga etti. Kavga esnasında yeni nişanlısının düşen telefonunu ele alan kadın, yeni nişanlısının başka bir kadınla da görüşmesi olduğunu görünce bu defa ikili arasında yeniden kavga çıktı. Herkesin birbirinden şikayetçi olduğu olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Kuşadası'nda eski koca ile yeni nişanlı arasında kanlı kavga ile ilgili etiketler Aydın Kuşadası cinayet Kavga Son dakika cinayet girişimi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.